Babzsák fotelek, puffok, Függőágyak és Függőszékek

Függőszékek és függőágyak kiváló minőségben, egyenesen Dél-Amerikából. Akár hamisítatlan brazil hangulatot teremthetsz a kertben vidám színű függőszékeinkkel és függőágyainkkal, amelyek erős anyagból és felfüggesztéssel készülnek. Élvezd a természetközeli sziesztát!

Függőszékek

Ma már talán sokan tudják, hogy ez az egyszerű találmány, nem csupán a felhőtlen, gondtalan pihenést szolgálja egyedülálló módon, de a gyermekeknek egy biztonságos, önfeledt örömet jelentő játékszer, és ismert a terápiás hatása is.

Ringató mozgása az anyaméhre emlékeztet, ezt kihasználva idegrendszeri problémákat orvosolnak általa. Rendszeres használata feszültségoldó hatású lehet, segíti a szorongások leküzdését, ami pedig betegségek megelőzéséhez vezethet. Függőágyaink akár éjszakai alvásra is alkalmasak!

Függőágyak

Az általunk forgalmazott függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk arra, hogy kiváló minőséget kínáljunk az érdeklődőknek.

Termékeink 90 %-a Brazíliának arról a vidékéről (Észak-kelet Brazília) származik, ahol a világ talán legjobb minőségű függőágyait készítik, de választékunkban fellelhetnek kolumbiai függőágyakat is, illetve Indonéziából származó ejtőernyőselyem túra-függőágyakat is. 

Gyártóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és számos országba exportálnak. Elsődleges szempont a kényelem, a tartósság és a mutatós megjelenés.

Garantáltan erős, tartós anyagból és erős felfüggesztéssel. 10 év alatt egyetlen egy terméket sem hoztak vissza minőségi problémára hivatkozva, pedig elég sokat eladtunk belőlük! Gyere el hozzánk és válassz!

Kényelmes Brazil Függőágy Típusok

Aktuálisan megvásárolható függőszékeinkről és függőágyainkról érdeklődj áruházunkban.

Kényelmes & Divatos Babzsákfotelek és Babzsák Puffok

A nálunk kapható babzsákfotelek rendes bútorszövettel készülnek itthoni gyárban, így tartósabbak, erősebbek, mint a sok helyen kapható Ázsiából importált olcsó babzsákok.

A kültéri, vízlepergetős szövettel bevont babzsákfoteink ideálisak alkalmankénti kinti használatra (pl. teraszra, udvarra is). A puhább szövettel vagy textilbőrrel bevont foteleink és puffjaink pedig kellemesebb tapintásúak.

Kényelmes Brazil Függőszék Típusok

Aktuálisan megvásárolható függőszékeinkről és függőágyainkról érdeklődj áruházunkban.

Brasileria

Natural

Natural Verde

Natúr-Barna

Rio

Bordó-Piros

Flor

Sárga-Kék

Amazonas

Natúr

Natúr-Narancs

You cannot copy content of this page