Függőágyak és függőszékek

Függőszékek és függőágyak kiváló minőségben, egyenesen Dél-Amerikából

Függőszékek

Ma már talán sokan tudják, hogy ez az egyszerű találmány, nem csupán a felhőtlen, gondtalan pihenést szolgálja egyedülálló módon, de a gyermekeknek egy biztonságos, önfeledt örömet jelentő játékszer, és ismert a terápiás hatása is.

Ringató mozgása az anyaméhre emlékeztet, ezt kihasználva idegrendszeri problémákat orvosolnak általa. Rendszeres használata feszültségoldó hatású lehet, segíti a szorongások leküzdését, ami pedig betegségek megelőzéséhez vezethet. Függőágyaink akár éjszakai alvásra is alkalmasak!

Függőágyak

Az általunk forgalmazott függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk arra, hogy kiváló minőséget kínáljunk az érdeklődőknek.

Termékeink 90 %-a Brazíliának arról a vidékéről (Észak-kelet Brazília) származik, ahol a világ talán legjobb minőségű függőágyait készítik, de választékunkban fellelhetnek kolumbiai függőágyakat is, illetve Indonéziából származó ejtőernyőselyem túra-függőágyakat is. 

Gyártóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és számos országba exportálnak. Elsődleges szempont a kényelem, a tartósság és a mutatós megjelenés.

Kényelmes brazil függőszék típusok

Aktuálisan elérhető függőszékeinkről és függőágyainkról érdeklődj áruházunkban

Brasileria

Natural

Natural Verde

Natúr-Barna

Rio

Bordó-Piros

Flor

Sárga-Kék

Amazonas

Natúr

Natúr-Narancs