Holten elemes bútorcsalád (nappali, étkező)

A HOLTEN bútorcsaládunk különlegessége a modern megjelenés. A fényes, csillogó fehér felületek nagyszerűen egészülnek ki a wotan tölgy lapokkal, izgalmas összhatást eredményezve. Egyes bútorelemekbe LED hangulatvilágítás is kérhető, amely szintén hozzájárul a dinamikus és igényes környezet kialakításához.

Mindez a modern elemes bútorok kategóriájának abszolút győztesévé teszi a HOLTEN-t.

Az elemek megrendelhetőek ill. készletről megvásárolhatóak áruházunkban. Az aktuális árainkról és a készleten lévő bútorainkról kérjük érdeklődj áruházunkban vagy elérhetőségeinken!

Holten elemes bútorcsalád (nappali, étkező)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.