Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Matracok, ágybetétek, ágyrácsok és kiegészítők

KIÁRUSÍTÁS! Most 10-30% kedvezmény a Bella, Orient, Infinity Next, Fitness és Fitness MAX M cool matracainkra. Csak a készlet erejéig.

Felnőtt matracaink, választható méretben

Gyerek és ifjúsági matracaink, többféle méretben

Kiegészítők

Fedőmatracok, anatómiai párnák és gyapjú termékek

Prémium kiegészítőinkkel még közelebb hozzuk a maximális alváskomfortot és a pihentető alvást. Toppereinkkel fokozhatod a meglévő matracod, ágyad, vagy ágyazható kanapéd kényelmét. Anatómiai párnáink segítenek a gerinc és az ízületek egészségének megőrzésében és a hátfájdalom és ízületi problémák elkerülésében. Gyapjú takaróinkat és párnáinkat kiváló hőtartó képesség jellemzi.

Matracok egyedi méretben is

A Fa-Centrumban akár egyedi méretben is rendelhetsz matracot. Választhatsz többféle matrachuzat közül, akár lezipzározható, mosható huzatot is. Ezen kívül többféle gyerek és baba matracot is találsz nálunk!

Ágybetétek csere garanciával

Lineanatura matracainkat és ágybetéteinket akár 2 év jótállással + 10 év szavatossággal vásárolhatod meg. Ha minőségi probléma merülne fel, a gyártó kicseréli a matracod. A részletekről érdeklődj áruházunkban!

Matrac szakértői minősítés

Munkatársaink szakértői minősítéssel rendelkeznek a LineaNatura matracok és ágybetétek értékesítése terén, mellyel partnerünk, a Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra ismerte el az évtizedes munkánkat.

Próbáld ki személyesen

Ahelyett hogy a neten látatlanban megrendelnéd, mindenképpen ajánljuk, hogy személyesen is próbáld ki matracainkat Veszprémben. Válaszd azt, amelyik a legkényelmesebb!

Lineanatura és Comfort Sleep
matracok katalógusa

Számos Lineanatura matracunk innovatív újgenerációs klímahabbal kerül gyártásra a 2020. év nyarától, a kellemesebb alvásklíma érdekében. Ezek a hideghabok és memóriahabok a korábbiaknál jobb átszellőzést, hatékonyabb hőelvezetést biztosítanak. Lineanatura matracaink ezen felül már 4 féle új, funkcionális, antibakteriális, lezipzározható és mosható matrachuzattal választhatóak. A részletekért lapozz bele a katalógusba!