Matracok, Ágybetétek, Ágyrácsok és Kiegészítők

Akció! Bizonyos Lineanatura matracainkat lezipzározható, mosható matrachuzattal, készletről egyedi kedvezménnyel tudjuk odaadni (akár az itt feltüntetett áraknál is kedvezőbben). Kérjük érdeklődj áruházunkban vagy elérhetőségeinken!

Csak a készlet erejéig.

Választható funkcionális huzatok
Lineanatura matracainkhoz

Leárazott, utolsó darab matracaink

2020. nyarától a kiállított matracválasztékunk megújult. A korábbi kiállítási darab, hibátlan matracainkat kiárusítjuk! Már csak néhány darab maradt! Legalább 20%-kal olcsóbban. 

Matracok egyedi méretben is

A Fa-Centrumban akár egyedi méretben is rendelhetsz matracot. Választhatsz többféle matrachuzat közül, akár lezipzározható, mosható huzatot is. Ezen kívül többféle gyerek és baba matracot is találsz nálunk!

Ágybetétek csere garanciával

Matracainkat és ágybetéteinket akár 2 év jótállással + 10 év szavatossággal vásárolhatod meg. Ha minőségi probléma merülne fel, a gyártóink kicserélik a matracod.

Matrac szakértői minősítés

Munkatársaink szakértői minősítéssel rendelkeznek a LineaNatura matracok és ágybetétek értékesítése terén, melyet partnerünk, a Bio-Textima Hálószoba Manufaktúra adományozott áruházunknak. 

Próbáld ki személyesen

Ahelyett hogy a neten látatlanban megrendelnéd, mindenképpen ajánljuk, hogy személyesen is próbáld ki matracainkat Veszprémben. Válaszd azt, amelyik a legkényelmesebb!

Lineanatura és Comfort Sleep
matracok katalógusa

Számos Lineanatura matracunk innovatív újgenerációs klímahabbal kerül gyártásra a 2020. év nyarától, a kellemesebb alvásklíma érdekében. Ezek a hideghabok és memóriahabok a korábbiaknál jobb átszellőzést, hatékonyabb hőelvezetést biztosítanak. Lineanatura matracaink ezen felül már 4 féle új, funkcionális, antibakteriális, lezipzározható és mosható matrachuzattal választhatóak. A részletekért lapozz bele a katalógusba!