🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Galéria

Aktuális termékkínálatunk megtekinthető az áruházunkban.

Galéria: Nézz körül a veszprémi bútor- és lakberendezési áruházunkban virtuálisan is! A weboldalunkon szereplő termékek megrendelhetők vagy készletről megvásárolhatóak áruházunkban. A fotók nem 100%-ban tükrözik áruházunk aktuális árukínálatát és a választékunkat (mivel a termékválasztékunk és a bemutatott bútoraink folyamatosan cserélődnek).

A képgalériánkban látható bútorok és lakberendezési tárgyak, barkács termékek nem az aktuális készletünket, ill. az áruházunk aktuális, naprakész állapotát tükrözik, ezért kérjük, ha egy konkrét termék érdekel, akkor gyere el hozzánk személyesen vagy érdeklődj elérhetőségeinken. Még ha az adott bútor nincs is épp raktáron, szinte biztos, hogy tudjuk rendelni. A szállítási idő gyártótól függően a korpusz bútorok esetében 1-2 hét vagy 3-4 hét, kárpitos bútorok esetében a legtöbbször 6-8 hét körül alakul. Ha gyorsan kellene bútor, vagy nem szeretnél ennyit várni, a kiállított modelleket készletről, azonnal el is viheted, ill. partnereink tudnak segíteni a szállításban is.

A galériában szereplő fotók veszprémi áruházunkban, a Fa-Centrumban készültek. Nem gyártói  képek, így szerzői jogvédelem alatt állnak. A fotókon a valóságostól eltérhet a szövet vagy a szín, ezt a fényviszonyok is befolyásolják. Így érdemes minket személyesen is felkeresni, így a bútorok minősége, az ülő- és fekvőfelületek kényelme is megtapasztalható. A bútorok kiválasztásánál javasoljuk, hogy olyan helyről vásárolj, ahol a bútorokat személyesen meg tudod nézni, ki tudod próbálni, és ha bármilyen garanciális probléma van, akkor tudsz hova fordulni (van fizikai kiszolgálóhelye, ügyfélszolgálata a cégnek, és nem kell ehhez az ország másik felére utazni).

Kérdésed van? Küldhetsz üzenetet a Messengeren is!

You cannot copy content of this page

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?