Íróasztalok és forgószékek

Íróasztalok és forgószékek, irodai bútorok

Íróasztalok, irodai bútorok, forgószékek Veszprémben, kedvező áron, a Fa-Centrumban. Áruházunkból akár készletről, azonnal hazaviheted a kiválasztott bútorokat! Megbízható minőségű termékek magyar gyártóktól.

Minőségi magyar íróasztalok, stabil felépítéssel, kedvező áron

Íróasztalok Délity iskolakezdésre II.
Íróasztalok Délity iskolakezdésre

További akciós forgószékek, íróasztalok, irodai bútorok

Az alábbi akciós termékek nem mindegyike készletről elérhető, de bármelyik rendelhető. Rendelési idő: kb. 2-3 hét. További információ a termékekről és elérhetőségükről áruházunkban és elérhetőségeinken.

akciós főnöki székek
akciós főnöki székek
akciós színes forgószékek
akciós gyerek forgószékek
irodabútor akció
akciós irodai kiegészítők
akciós Halmar forgószékek
akciós forgószékek Halmar
akciós forgószékek

Áruházunkban megtekinthető íróasztalok, forgószékek, irodai bútorok

A fotók nem mindig az üzletünk aktuális állapotát tükrözik! A készletről elvihető termékeinkről kérjük érdeklődj elérhetőségeinken, vagy nézz körül az áruházunkban. A bútor kínálatunk folyamatosan változik!

Íróasztalok és forgószékek Veszprémben

A Fa-Centrumban kedvező áron találsz íróasztalokat, irodai székeket, forgószékeket, polcokat és komódokat. Be kellene rendezni az egész gyerekszobát, vagy csak egy új forgószék, netán íróasztal kellene? Tudunk segíteni.

Bútorainkkal akár az egész gyerekszobát, ifjúsági szobát vagy irodát berendezheted. Több megbízható magyar bútorgyártó termékei is megtalálhatóak nálunk. Jön a karácsony, a húsvét, az iskolakezdés, születésnap és gyorsan kellene valami? Nem gond, a több íróasztalt, irodai széket, forgószéket, polcos szekrényt azonnal elvihetsz! 

Ha pedig van idő rendelni is, esetleg a stílussal, mérettel, színnel, kivitellel kapcsolatban határozott elképzelés van, akkor pedig több 100 oldalnyi bútor katalógusból választhatod ki a dolgozószoba, gyerekszoba vagy iroda berendezését, általában 2-3 hetes, gyors szállítási határidőkkel! Gyere el bútorboltunkba, és a munkatársaink segítenek kiválasztani az ideális irodabútort, vagy gyerekszoba berendezést is!

Irodai székek, irodaszékek, iroda berendezés

Mi az iroda vagy dolgozószoba berendezése terén is inkább a magyar bútorokat helyezzük “előtérbe” – vagy inkább a dolgozószobába.

Több irodai szék, forgószék vihető el azonnal, nagyon jó, kedvezményes áron. Fontos számunkra, hogy bútoraink tartós, stabil kivitelben készüljenek, ezért csak megbízható gyártókkal dolgozunk együtt. Ha nem szeretnél 2 évente új bútorokat vásárolni, akkor válaszd inkább a Fa-Centrumot. Több mint 20 év alatt volt időnk kitapasztalni, hogy milyen termékek azok, amelyek hosszú távon is megbízhatóak.

Talán ennek is köszönhetjük, hogy sokan már sokadszorra, több év elteltével is újra minket választanak (pedig elég sok másik bútorbolt is van a városban). Irodai székeink között találsz forgószékeket, főnöki székeket, gyerek forgószékeket is, többféle stílusban és színváltozatban!

Fenyő íróasztalok, irodai polcok, polcos szekrények

A fenyő gyerekbútorok, irodai bútorok előnye a természetes megjelenés és technológia. Ezeket a bútorokat akár változatos pácszínekkel is kérhetjük, így színes és vidám környezetet teremthetünk. Egy fenyőbútor is lehet fehér, sárga, kék, zöld vagy éppen piros! Persze a jól megszokott natúr lakkozott fenyőbútorok a legnépszerűbbek, de a merészebbek számra is több lehetőség kínálkozik. 

Ha a jobb térkihasználás a cél, akkor akár felfelé is “terjeszkedhetünk” térben a lebegő polcok, magas polcok, polcos szekrények, szekrény magasítók segítségével. Szinte az összes akasztós-polcos szekrényünkhöz kérhető plusz magasítható, ha a belmagasságunk magasabb, és szeretnénk ezt jobban kihasználni.

Gyerek íróasztalok és ifjúsági bútorok kisebbeknek vagy nagyobbaknak

Vannak olyan bútorcsaládjaink, melyek kifejezetten ifjúsági bútorként funkcionálnak, gyerekek és fiatalok számára készülnek elsősorban.

A megfelelő íróasztal kiválasztásnál figyeljünk arra, hogy mekkora helyünk van, ahová a bútor elfér. Egy többfiókos, esetleg ajtós asztallal jól ki tudjuk használni a helyet, a fiókokba és a polcokra sok minden fér. Érdemes a bútor stílusát és árát is figyelembe venni. Illik a szobába? Modern, magasfényű, fémmel kombinált vagy inkább egyszerűbb, hagyományosabb íróasztalt keresünk? Esetleg elegáns, klasszikus stílusú irodai bútorokat? 

Az árat pedig ne önmagában nézzük. Nincs két ugyanolyan bútor, az ár pedig gyakran inkább az anyaghasználat, stílus, anyagmennyiség és minőség függvényében változik. (Tehát adott esetben lehet, hogy egy közepes árkategóriát választva hosszabb távon jobban járunk, mintha egy olcsó, de gyenge asztalt, instabil széket vennénk.)

You cannot copy content of this page