Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Elemes bútoraink

Nappali, hálószoba, étkező, előszoba, ifjúsági bútor családok

Még több elemes bútor a Black Red White bútor katalógusunkban!

Minőségi magyar elemes bútorok, szekrények, ágyak, asztalok 5 év garanciával.

Garantált minőség magyar bútorgyártótól. Délity bútorok Veszprémben.

Elemes bútorok a Fa-Centrum kínálatában Veszprémben

Színvonalas elemes nappali és hálószoba bútorainkkal, szekrényeinkkel szinte minden szoba és a nappali igényesen berendezhető. Jó minőségű bútorlapok, minőségi megmunkálás és élzárás jellemzi ezeket a bútorokat.

Az ülőgarnitúra és a szekrénysor mellé mutatós és stílusos dohányzóasztalokat, komódokat, lakberendezési kiegészítőket és dísztárgyakat is találsz nálunk.

A modern nappali bútorokat már fényes frontokkal, változatos színkombinációkban, gyakran LED hangulatvilágítással tervezik, számos stílusban. 

Választhatunk a klasszikus, rusztikus, loft, provence-i stílusú elemekből, vagy letisztult, skandináv, akár modernebb már-már futurisztikus design bútorok közül is, ha valami merészebbet akarunk.

Ágyak és matracok, gardróbok, ruhásszekrények és akasztós szekrények nagy választékban

A hálószoba az a hely, ahol az éjszakát töltjük, így nem árt ha odafigyelünk arra, hogy a berendezés os kellemes, otthonos, természetes és persze kényelmes is legyen.

Az ágykeret lehet pl. fenyőből, de az elemes bútoraink között is vannak ágykeretek, így megoldható, hogy az ágy színben és stílusban maximálisan passzoljon pl. az akasztós szekrény és a komód stílusához.

Ágyainkhoz kényelmes matracokat választhatsz áruházunkban.

Stílusos elemes nappali és hálószoba bútorok. Vidd el akár készletről, azonnal!

A webshopok gyakran az alacsony áraikkal hódítanak, de nem minden az ár. A képeken nem látszik a bútorlapok vastagsága, az élzárások, a szerkezet és nagyon sok más sem. Arról már nem is beszélve, hogy élőben, vagy más fényviszonyok mellett a szín gyakran eltér a fotókon láthatótól.

Ha tehetjük nézzük meg, próbáljuk ki a termékeket személyesen is. A minőséget látni kell! Így kipróbálhatjuk a bútort, megláthatjuk a minőségét, színét, jellemzőit élőben, segítséget és tájékoztatást kaphatunk ahhoz, hogy biztosan jól válasszunk.

Az elemes bútoraink előnye a széleskörű variálhatóság, a változatos stílus. Így az elemválasztéknak köszönhetően azonos stílusban rendezhetünk be egy egész helyiséget vagy akár a teljes lakást is. Mégsem aranyárban, mintha egyedi bútorokat kellene csináltatnunk.

A gardróbszekrény, akasztós és ruhásszekrények kiválasztásánál figyeljünk a megfelelő méretű tárolóhelyekre, a szekrény belső elrendezésére, fiókokra és polcokra – ezeknek a bútoroknak az esztétikum mellett az elsődleges funkciója, hogy legyen elég tárolóhely a lakásban.