Elemes nappali és hálószoba bútoraink

Elemes bútorok kiváló minőségben, megbízható magyar gyártóktól 5 év garanciával. Rendezd be az egész helyiséget modern és trendi bútorokkal, azonos stílusban! Elemes bútorcsaládunk elemeit akár külön-külön is megvásárolhatod.

Joy bútorcsalád

Trendi és fiatalos szobabútorok spanyol tölgy – fényes fehér vagy spanyol tölgy – fényes antracit színben. Minden elem, ami egy szobába kellhet. 

Farmer bútorcsalád

Romantikus vidéki stílus meleg spanyoltölgy színben, sötét színű fogantyúkkal. Elemek az étkezőbe, nappaliba és hálószobába.

Grande bútorcsalád

Nagy méretű, elemekből egyedi igény szerint összeállítható szekrények, szekrénysorok, polcos és akasztós szekrények. Világos bükk vagy dijoni dió színben, akár fehér frontokkal is.

River bútorcsalád

Rendezd be az étkezőt, hálószobát vagy nappalit a River bútorcsalád modern, fiatalos hangulatú bútoraival. Country tölgy színben sötétbarna betétekkel, vagy Monaco tölgy fényes fehér kombinációban.

Mozaik bútorcsalád

Hagyományos, jól bevált formák és gazdag elemválaszték: berendezhetjük a dolgozószobát, nappalit, hálószobát, gyerekszobát is a Mozaik elemes bútorokkal.

Zero bútorcsalád

Használd ki maximálisan a teret a praktikus Zero bútorcsaláddal. Rugalmasan kombinálható elemek előszobába, nappaliba vagy hálószobába.

Free bútorcsalád

Vidékies, rusztikus, de mégis letisztult stílussal hódít a népszerű Free bútorcsalád. Gazdag elemválasztékával szinte az egész lakást berendezhetjük: étkező, nappali, hálószoba, babaszoba.

Idill bútorcsalád

Igényes, időtálló elemek a hálószobába. Az Idill elemes hálószoba bútorok nem véletlenül kapták meg a Magyar Termék Nagydíjat.

Bling bútorcsalád

Modern nappali bútorok függesztett elemekkel, TV állvánnyal, LED hangulatvilágítással. Dijoni dió – magasfényű fekete vagy sonoma tölgy – fényes fehér színben.

Box bútorcsalád

Nappali, háló vagy ifjúsági szoba? A Box elemeivel bármelyiket berendezheted. A bútorokat akár színazonos, akár fehér fronttal is rendelheted!

Kiemelt és akciós termékeink

Vásárold meg elemes bútorainkat és dobd fel otthonodat könnyedén és kedvező áron. Ha a kedvezményes termékeinket választod, akár több 10.000 Ft-ot spórolhatsz más bútoráruházak áraihoz képest.

Délity elemes bútorok a Fa-Centrum kínálatában Veszprémben

Elemes bútorainkkal nem kell kompromisszumokat kötnöd a minőség tekintetében. A Fa-Centrum Bútoráruházban nagy választékban forgalmazunk elemes nappali és hálószoba bútorokat, szekrényeket, szekrénysorokat, komódokat, ágyakat, gardróbszekrényeket, étkezőgarnitúrákat és kisebb kiegészítő bútorokat. Áruházunk 1500 nm-es eladóterében nagyobb raktár is tartozik, így nálunk készletről, azonnal is sok bútort megvásárolhatsz. 

Ágyak, gardrób és akasztós szekrények nagy választékban

Ágyainkhoz minőségi és kényelmes matracokat választhatsz áruházunkban, széleskörű garanciával! A hálószoba az a hely, ahol az éjszakát töltjük, így nem árt ha odafigyelünk arra, hogy a berendezés kellemes, otthonos és természetes legyen. A gardróbszekrény kiválasztásánál figyeljünk a megfelelő mennyiségű és méretű tárolóhelyekre, fiókokra, polcokra. A hálószoba talán legfontosabb eleme az ágy és a hozzá tartozó ágybetét, matrac. Ne ezen akarjunk spórolni, hiszen az alvás minősége nagy mértékben kihatással van a napjainkra, életminőségünkre.

Magyar elemes nappali és hálószoba bútorok akár készletről, azonnal

Az elemes bútorok kiválasztásánál vizsgáljuk meg a bútorok minőségét, funkcióit. Ha tehetjük nézzük meg a termékeket személyesen, egy webáruházból történő bútorrendelés számos kockázatot tartogat (pl. elérhetetlenné válik a cég, ha problémánk van, nem tudunk hova fordulni, nem megfelelő a termék minősége, stb.). Az elemes bútorok előnye a széleskörű variálhatóság, és az, hogy azonos stílusban, az egyedi igényeinknek megfelelően rendezhetünk be egy egész helyiséget vagy akár lakást is.

Nappali szekrények, komódok, dohányzóasztalok

Az ülőgarnitúra és a szekrénysor mellé mutatós és stílusos dohányzóasztalokat, lakberendezési kiegészítőket és dísztárgyakat is forgalmazunk. Mi az igényes és minőségi lakberendezés mellett tettük le a voksunkat. A modern nappali bútorokat már fényes frontokkal, változatos színkombinációkban, gyakran LED hangulatvilágítással tervezik, számos stílusban. Választhatunk a klasszikus, rusztikus, provance-i stílusú elemekből, vagy letisztult, skandináv, akár modernebb már-már futurisztikus design bútorok közül.