Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Porto elemes bútorcsalád (nappali, hálószoba, étkező, előszoba)

A PORTO bútorcsaládunk 2020 egyik újdonsága üzletünkben, amely a nappali, hálószoba, étkező, előszoba, ifjúsági szoba vagy akár dolgozószoba berendezését is lehetővé teszi 25 féle elemével.

  • természetes fahatású lapok
  • kedvező árú elemek
  • stílusos fém fogantyúkkal

Az összes elem kétféle divatos, kellemes színben rendelhető:

  • világos fehérített fenyő / antracit larico fenyő
  • burlington tölgy

Akár modernebb, vagy hagyományosabb enteriőrben, szinte minden színhez jól mutatnak ezek a bútorok. Praktikus elemválasztékával hasonló stílusban rendezhető be az egész helyiség. Néhány eleme kiállíva megtekinthető, készletről elérhető áruházunkban, a többi elem is rendelhető.

További termék információ

Anyaga: laminált bútorlap.

A termékek lapra szerelt (dobozolt) állapotban kerülnek átadásra, szerelést igényelnek.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Porto elemes bútorcsalád (nappali, hálószoba, étkező, előszoba)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page