🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Porto elemes bútorcsalád (nappali, hálószoba, étkező, előszoba)

A PORTO bútorcsaládunk 2020 egyik újdonsága üzletünkben, amely a nappali, hálószoba, étkező, előszoba, ifjúsági szoba vagy akár dolgozószoba berendezését is lehetővé teszi 25 féle elemével.

  • természetes fahatású lapok
  • kedvező árú elemek
  • stílusos fém fogantyúkkal

Az összes elem kellemes, világos színkombinációban rendelhető:

  • világos fehérített fenyő / antracit larico fenyő

Akár modernebb, vagy hagyományosabb enteriőrben, szinte minden színhez jól mutatnak ezek a bútorok. Praktikus elemválasztékával hasonló stílusban rendezhető be az egész helyiség. Néhány eleme kiállíva megtekinthető, készletről elérhető áruházunkban, a többi elem is rendelhető.

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Anyaga: megerősített, jó minőségű laminált bútorlap. A termékek alapesetben lapraszerelten, gyári csomagolásban kerülnek átadásra a könnyebb szállíthatóság érdekében.

INFORMÁCIÓK AZ ÖSSZESZERELÉSHEZ

Lapraszerelt bútorainkhoz szerelési szolgáltatás kérhető (szerelési díj: a megrendelt termékek árának a 10%-a).

Kérjük a lapraszerelt bútorok összeszerelését a sérülések elkerülése érdekében mindig hozzáértő személy végezze a gyártói útmutató alapján. A szerelés során keletkezett sérülés nem tartozik a garancia hatálya alá, azért felelősséget nem vállalunk. Ha nem vagy biztos benne, inkább kérd szakszerű összeszerelési szolgáltatásunkat.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page