Alkategóriák

Szűrés ár szerint

FtFt

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Keresés kulcsszó alapján

Gardrób- és ruhásszekrények, hálószobai komódok és szekrények

Gardrób és ruhásszekrények, új komódok Veszprémben

Ha lecserélnéd régi ruhásszekrényedet, beújítanál egy komódot vagy egy éjjeliszekrényt… Gyere el hozzánk a Fa-Centrumba és segítünk kiválasztani melyik szín és stílus illik hozzád a legjobban! Akár a klasszikusabb formavilág áll hozzád közelebb, akár egy modernebb magasfényű hálószoba összeállítást keresnél, biztosan megtaláljuk a megoldást.

Praktikus hálószoba bútorcsaládjaink elemeivel azonos stílusban rendezheted be akár az egész szobát. Megbízható minőségű fenyő szekrényeink, és komódjaink pedig több mint 15 féle különböző pácszínnel választhatóak. 

Tolóajtós és tükrös gardrób szekrények, hogy minden elférjen!

Ha bővítenéd ruhatárad, de már csak egy nagyobb gardróbszekrényben férnél el, akkor se aggódj! Magyar és külföldi gyártóktól is válogathatsz többféle fajtában és kivitelezésben: legyen az provance-i stílus, magasfényű gardrób, klasszikus vagy modern; laminált vagy fenyőbútor; tükrös hálószobabútor; tólóajtós vagy nyílóajtós szekrény.

Sőt még helytakarékos és praktikus megoldásokra is van ötletünk. A szekrényeinket akár magasító elemmel is kiegészítheted, a jobb helykihasználás érdekében. Nagy tükörrel, magasfényű betétekkel, könnyedén nyitható tolóajtókkal is választhatod számos ruhás szekrényünket.