Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Gardrób- és ruhásszekrények, hálószobai komódok és szekrények

Gardrób és ruhásszekrények, új komódok Veszprémben

Ha lecserélnéd régi ruhásszekrényedet, beújítanál egy komódot vagy egy éjjeliszekrényt… Gyere el hozzánk a Fa-Centrum lakberendezési áruházba és segítünk kiválasztani melyik szín és stílus illik otthonodba a leginkább! 

Akár a klasszikusabb formavilág áll hozzád közelebb, akár egy modern vagy letisztult magasfényű hálószoba összeállítást keresnél, biztosan megtaláljuk a megoldást.

Praktikus és funkcionális hálószoba bútorcsaládjaink elemeivel azonos stílusban rendezheted be akár az egész szobát. Megbízható minőségű, igényesen megmunkált fenyő szekrényeink, és komódjaink pedig több mint 15 féle különböző pácszínnel választhatóak. 

Tolóajtós és tükrös gardrób szekrények, hogy minden elférjen!

Ha bővítenéd ruhatárad, de már csak egy nagyobb gardróbszekrényben férnél el, akkor se aggódj! 

Magyar és külföldi gyártóktól is válogathatsz többféle stílusból és kivitelből: legyen az akár provence-i stílus, modern magasfényű gardrób, klasszikus vagy rusztikus stílusú ruhásszekrény; laminált bútorlapból készült termék, vagy fenyőbútor; tükrös vagy tolóajtós hálószobai bútor, gardróbszekrény; egyajtós vagy kétajtós; akasztós vagy polcos, esetleg kombinált belső elrendezésű szekrény…

Sőt még helytakarékos és praktikus megoldásokra is van ötletünk. A szekrényeinket akár magasító elemmel is kiegészítheted, a jobb vertikális, térbeli helykihasználás érdekében. Nagy tükörrel, pl. magasfényű díszbetétekkel, könnyedén nyitható, elhúzható helytakarékos tolóajtókkal is választhatod számos ruhás szekrényünket.