Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Anikó 2 ajtós polcós komód (110 cm magas)

74 980 Ft

Az Anikó 2 ajtós, polcos komódunk erős, tömör borovi fenyőből készül. Magyar termék.

Méretek: 110*85*45 cm.

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár az Anikó 2 ajtós, polcos komódra (110 cm magas) vonatkozik. A komód nagyszerűen kombinálható a többi Anikó fenyőbútorunkkal is, így az egész hálószoba vagy nappali azonos stílusban rendezhető be valódi, magyar fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Anikó 2 ajtós polcós komód (110 cm magas)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page