Alkategóriák

Szűrés ár szerint

FtFt

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Keresés kulcsszó alapján

Kerti bútor szettek, kerti garnitúrák, kültéri bútorok

Praktikus, mutatós és tartós kerti bútorok a teraszra, erkélyre, udvarba. Élvezd a napfényes reggeliket, a délutáni napozást, vagy a hétvégi kikapcsolódást a barátokkal minőségi fa, műrattan és alumínium kerti bútoraink segítségével.

Válassz kerti bútort katalógusunkból!

Kemény akácfa kerti bútorok, 2, 4, 6 személyes kerti bútor szettek. Napozóágyak, napernyők, hintaágyak, kerti székek és padok. Magas minőség, időtálló kialakítás, széles választék katalógusunkban.

Kerti bútorok, kerti bútor szettek és garnitúrák Veszprémben

A Fa-Centrum Veszprém Kft. által forgalmazott kerti bútorok jellemzően keményfából készülnek (pl. trópusi akác, teakfa), valamint forgalmazunk műrattan termékeket is, többnyire megrendelésre. A katalógusainkból összesen több mint 100 féle kerti garnitúra, kerti étkező szett, terasz bútor, kültéri kanapé, kerti garnitúra, kerti asztal és szék, pad, zsúrkocsi válaszatható ki, egyéb kiegészítő termékek mellett.

Műrattan és keményfa kerti bútorok az egész országban házhozszállítással

A weboldalunkon szereplő kerti bútorok szállítását megbízható partnereink akár az egész országban kedvező áron vállalják. Kérd ajánlatunkat a kiszállításhoz most! Választékunkban arra törekszünk, hogy versenyképes áron forgalmazzunk megbízható minőségi kerti bútorokat, amelyek sok-sok szezonon keresztül szolgálják vásárlóink kényelmes időtöltését a szabad levegőn.

Erős kerti garnitúrák, napozóágyak keményfából

A fa kerti bútoraink egy részét személyesen is megtekintheted, kipróbálhatod a veszprémi áruházunkban. Amikor eljön a jóidő, ki ne töltene szívesen több időt a kertben, a teraszon, a friss levegőn? Legyen a kerti bútor erős, tartós műanyagból, vagy valódi keményfából – mindenképpen hiszünk benne, hogy a minőségi kültéri bútoraink nagyban hozzájárulnak a vásárlóink jólétéhez. 

Kerti ülőgarnitúrák és étkező szettek bútor szaküzletből, garanciával

Széles körben, több kerti bútor gyártó ajánlatát tesszük elérhetővé ügyfeleink számára, így mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő napozóágyat, kerti kanapét, kültéri ülőgarnitúrát vagy kerti szettet. A műrattan termékek mellett mi elsősorban fa kerti bútorokat forgalmazunk, a fa székek és asztalok a megfelelő felületkezeléssel hosszútávon használhatóak kültéren, így aztán nem véletlen, hogy régóta népszerűek ezek a termékek a természetes anyagokat kedvelő vásárlóink körében.