Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Kerti bútor szettek, kerti garnitúrák, kültéri bútorok

Praktikus, mutatós és tartós kerti bútorok a teraszra, erkélyre, udvarba. Élvezd a napfényes reggeliket, a délutáni napozást, vagy a hétvégi kikapcsolódást a barátokkal minőségi fa, műrattan és alumínium kerti bútoraink segítségével.

Válassz kerti bútort katalógusunkból!

Kemény akácfa kerti bútorok, 2, 4, 6 személyes kerti bútor szettek. Napozóágyak, napernyők, hintaágyak, kerti székek és padok. Magas minőség, időtálló kialakítás, széles választék katalógusunkban.

Kerti bútorok, fa kerti bútor szettek és garnitúrák Veszprémben

A Fa-Centrum lakberendezési áruház által forgalmazott kerti bútorok jellemzően keményfából készülnek (pl. trópusi akác, teakfa), valamint forgalmazunk műrattan termékeket is, többnyire megrendelésre.

A tömörfa kerti bútorok, fa székek és asztalok a megfelelő felületkezelés mellett hosszútávon használhatóak kültéren, így aztán nem véletlen, hogy régóta népszerűek ezek a termékek a természetes anyagokat és a természetes fabútorokat kedvelő vásárlóink körében.

A fa kerti bútoraink ápolásához speciális kültéri olajokat, egzotikus faolajokat is forgalmazunk áruházunkban.

Erős kerti garnitúrák, napozóágyak keményfából

A fa kerti bútoraink egy része személyesen is megtekinthető, kipróbálható a veszprémi áruházunkban. Amikor eljön a jóidő, ki ne töltene szívesen több időt a kertben, a teraszon, a friss levegőn? 

A katalógusainkból összesen több mint 100 féle kerti garnitúra, kerti étkező szett, terasz bútor, kültéri kanapé, kerti garnitúra, kerti asztal és szék, pad, zsúrkocsi válaszatható ki, egyéb kerti és kültéri termékek mellett.

Legyen a kerti bútor erős, tartós műanyagból, fémből, vagy valódi keményfából – mindenképpen hiszünk benne, hogy a minőségi kültéri bútoraink nagyban hozzájárulnak a vásárlóink jólétéhez.