Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Kerti bútor szettek, kerti garnitúrák, kültéri bútorok

Praktikus, mutatós és tartós kerti bútorok a teraszra, erkélyre, udvarba. Élvezd a napfényes reggeliket, a délutáni napozást, vagy a hétvégi kikapcsolódást a barátokkal minőségi fa, műrattan és alumínium kerti bútoraink segítségével.

Kerti bútorok, fa kerti bútor szettek és garnitúrák Veszprémben

A Fa-Centrum lakberendezési áruház által forgalmazott kerti bútorok jellemzően keményfából készülnek (pl. trópusi akác, teakfa), valamint forgalmazunk műrattan termékeket is, többnyire megrendelésre.

A tömörfa kerti bútorok, fa székek és asztalok a megfelelő felületkezelés mellett hosszútávon használhatóak kültéren, így aztán nem véletlen, hogy régóta népszerűek ezek a termékek a természetes anyagokat és a természetes fabútorokat kedvelő vásárlóink körében.

A fa kerti bútoraink ápolásához speciális kültéri olajokat, egzotikus faolajokat is forgalmazunk áruházunkban.

Egyszerű karbantartás és tisztítás a műrattan, a fém és a fa kerti bútorok esetében is

A kerti bútorok tisztítása és karbantartása sem túl bonyolult feladat. Az eltávolítandó szennyeződések és por lemosásához elegendő egy lágy szivacsot és meleg szappanos vizet használni.

A fából készült kerti bútorok esetében fontos, hogy rendszeresen kezeljük őket faolajjal, amely megvédi az anyagot a nedvességtől és az időjárástól.

Az alumínium és acélból készült bútorok pedig csak minimális karbantartást igényelnek, a felületüket elegendő egy puha ronggyal letörölni.

Válogass széles kínálatunkból, és élvezd ki a szabadban eltöltött időt kényelmes és praktikus kerti bútorainkkal!

Erős kerti garnitúrák, napozóágyak keményfából

A fa kerti bútoraink egy része személyesen is megtekinthető, kipróbálható a veszprémi áruházunkban. Amikor eljön a jóidő, ki ne töltene szívesen több időt a kertben, a teraszon, a friss levegőn? 

A katalógusainkból összesen több mint 100 féle kerti garnitúra, kerti étkező szett, terasz bútor, kültéri kanapé, kerti garnitúra, kerti asztal és szék, pad, zsúrkocsi válaszatható ki, egyéb kerti és kültéri termékek mellett.

Legyen a kerti bútor erős, tartós műanyagból, fémből, vagy valódi keményfából – mindenképpen hiszünk benne, hogy a minőségi kültéri bútoraink nagyban hozzájárulnak a vásárlóink jólétéhez.

Erős kerti garnitúrák, napozóágyak keményfából

Termékeink között megtalálhatók a legkülönbözőbb típusú kerti bútorok és kültéri bútor szettek, melyekkel teljes mértékben átalakíthatjuk, megszépíthetjük udvarunkat, teraszunkat vagy kertünket.

Kerti és kültéri bútoraink, garnitúráink között szerepelnek fából, műanyagból, alumíniumból és acélból készült darabok is.

A kerti bútorok előnye, hogy kifejezetten a szabadban való tartózkodásra tervezték őket, így ellenállóbbak az időjárási viszonyoknak, jó vízlepergető és UV-álló tulajdonságú anyagokból készülnek.

Az anyagok minőségének és az alapos előkészítő munkának köszönhetően hosszú éveken át élvezhetjük a kényelmet és a praktikumot, amit a kerti bútoraink nyújtanak.