Videótár

Bemutató videók áruházunkról és termékeinkről. A termékválasztékunk folyamatosan változik, látogass el hozzánk, és nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen is!

Bemutató videó áruházunkról. A videó 2021-ben készült, azóta az üzlet bizonyos részei felújításon estek át.

Rövid bemutató videó étkezőasztalainkról, az étkező szettjeinkről, és elemes bútorainkról.

Rövid bemutató videó az Etsberger tömör fenyő hálószoba bútorokról, ruhásszekrényekről.

Rövid bemutató videó a SoftClean vízzel könnyen tisztítható szövetekről. A Kanizsa Trend ülőgarnitúráinkat megrendelheted sokféle könnyen tisztítható szövettel, számtalan színárnyalatban. 

Rövid bemutató videó a Faktum baba- és gyerekszoba bútor kollekciókról. Faktum bútorok  az újszülött kortól a felnőtt évekig!

Rövid bemutató videó az áruházunkban bemutatott ülőgarnitúrákról, a sarokülőkről, kanapékról.

Karácsonyi hangulatvideó. Üzletünkben számtalan lakberendezési kiegészítőt, dísz- és ajándéktárgyat találsz, a karácsonyra pedig külön készülünk. 😉 

Fenyőbútorok, fenyőfa ágyak, minőségi matracok Veszprémben, a Fa-Centrumban.

Rövid bemutató videó az Etsberger tömör fenyőfa gyerekbútorokról. Ezeket a fenyőbútorokat számtalan festett, pácolt színben megrendelheted!

A Faktum kombi babaágyak működése, praktikus használhatósága a Colette Kombi babaágyon keresztül kerül bemutatásra ebben a videóban.

Rövid bemutató videó a Jungle Gym játszóterek funkcióiról. Sokféle fa játszótorony közül választhatsz. A tornyok modulárisan bővíthetőek egyéb kiegészítőkkal (pl. mászóka rész, hinták, egyéb játékok).  

Rövid bemutatkozó reklámfilm a Joy elemes bútorcsaládról. A minőségi magyar Délity bútorokat 5 év garanciával tudod megvásárolni nálunk.

A Poli-Farbe Boróka lazúrfestékek történetet adnak a fának. Többféle kiszerelésben és színben áruházunkban! Ideális kültéri használatra, a fa állagmegóvása és színezése, a mintázatának kiemelése érdekében.

Fa kerti bútorok felújítása Poli-Farbe termékekkel. Fafelújításhoz ajánljuk a következő termékeinket: folyékony fa, favédő alapozó, lazúrok, faolajok. 

A Magnat Ceramic foltálló, mosható kerámiafestékek ideális választást jelentenek erősen igénybe vett, szennyeződésnek kitett felületekre, pl. kisállat vagy kisgyerek mellé, közületekre, de akár konyhába vagy fürdőszobába is. Szinte bármilyen felületen használható festékek foltállósági garanciával – akár beltéri bútorfestésre is!