🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Gyalult lécek, deszkák, faanyagok, barkács

Gyalult deszkák, lécek változatos méretekben, nagy választékban. Több mint 150 féle léc és gyalult deszka azonnal vihető, köztük pipalécek, saroklécek, képkeretlécek, profillécek, szegélylécek, kerítéslécek, díszlécek, takaró lécek, küszöblécek, gyalult stafnik, korlátelemek, körmart rudak, zászlórudak és sok más. A táblásított fenyő lapjaink borovi fenyőből egészen 2 méteres méretig kaphatóak, 25 méretben.

Több mint 150 féle barkácsléc és deszka a Fa-Centrum kínálatában, borovi fenyőből

Barkácsáruházunkban nagy választékkal szolgáljuk ki az asztalosok, mesteremberek és hobbi ezermesterek érdeklődését is. 

Gyalult lécek, deszkák, rudak extra nagy választékban borovi fenyőből Veszprémben:

  • gyalult deszkák, oszlopok és lécek számtalan méretben
  • pipalécek, saroklécek, profillécek
  • körmart rudak, tipli lécek, zászlórudak
  • szegélylécek és díszlécek, takaró lécek
  • küszöbök, ajtótakaró lécek, ajtódísz lécek, üvegező lécek
  • vízvezető lécek, élfák
  • kerítéslécek több hosszban 
  • farugók – ágyrács készítéséhez

Törzsvásárlói kedvezmény a barkács részlegünkön

Kérd a törzsvásárlói kártyádat áruházunkban, és vásárolj kiváló minőségű, I. osztályú gyalult borovi fenyő faárut vagy más barkács termékeket 10%-os állandó kedvezménnyel.

Minőségi táblásított fenyő 25 méretben. Újdonság: lebegő polcok, fenyő bútorajtó frontok

Táblásított fenyő lapok is elérhetőek áruházunkban kiváló minőségben, borovi fenyőből és lucfenyőből is. Változatos méretekben, egészen a 2 méteres hosszig.

  • Használható pl. polc, komód, bútor, falépcső elkészítéséhez
Szintén kaphatóak áruházunk barkácsrészlegén a Délity bútorokhoz is illő lebegő polcok több színben is. Forgalmazunk minőségi asztallapokat borovi fenyőből, bútorajtó frontokat, háztartási polcokat (pl. kamrába, garázsba, pincébe). A kerítésépítéshez, kültéri munkálatokhoz fa kerítésléceket, kerítéselemeket, gombaölő szerrel kezelt cölöpöket, oszlopokat, fa teraszburkolót is találsz nálunk.

A táblásított fenyő lapjainkat számos belsőépítészeti munkához felhasználhatja, vagy akár polcok, bútorok, lépcső, nyílászárók elkészítéséhez is ajánlani tudjuk. Általában kapható csomómentes változatban is, amely még igényesebb megjelenést kölcsönöz a lapoknak. A fenyő mintázata természetes hatást ér el a bútoroknál és a belsőépítészetben, lakberendezésben. Lapjaink könnyedén kezelhetőek, beépíthetők és gond nélkül megmunkálhatók.

Parafa falburkoló és ipari lapok, kötelek
több méretben, egyéb termékek

Ipari parafa lapok 3, 4, 6 és 10 mm-es vastagságban. Parafa táblák és csomagolt parafa falburkolók. Igény szerint akár nagyobb mennyiség megrendelése is lehetséges!

A parafa gyakori felhasználása a fal vagy a padló szigetelésére tökéletes. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Természetes anyagok, melyek a kisebb hibákat is kiküszöbölik a padlón, aljzaton. Bármilyen típusú padlóhoz használhatóak ezek az anyagok. Szintén nagyszerűen a hangszigetelési tulajdonságai. A parafa használható szinte bármilyen felülethez: PVC, szőnyeg vagy linóleum padlóhoz, parkettához, fapadlón, kerámia vagy kő csempén is.

A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló falak burkolására. Ha hideg a fal, a parafa a megoldás. Ha nagyon zajos a szomszéd, szintén a parafa a megoldás. Mindezek mellett a parafa meleg és kellemes érzetet kölcsönöz a belső tereknek.

Kérdésed van? Küldhetsz üzenetet a Messengeren is!
You cannot copy content of this page

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?