Fa-Centrum Barkácsáruház

Gyalult deszkák, lécek változatos méretekben, nagy választékban. Több mint 150 féle léc és gyalult deszka azonnal vihető, köztük pipalécek, saroklécek, profillécek, szegélylécek, díszlécek, takaró lécek, küszöblécek, gyalult stafnik, korlátelemek, körmart rudak, zászlórudak és sok más. A táblásított fenyő lapjaink borovi fenyőből egészen 2 méteres méretig kaphatóak, 25 méretben. Forgalmazunk kerítéselemeket, cölöpöket, és sok más fa terméket is.

Több mint 150 féle léc és deszka a Fa-Centrum kínálatában

Barkácsáruházunkban nagy választékkal szolgáljuk ki az asztalosok, mesteremberek és hobbi ezermesterek érdeklődését is. 

Gyalult lécek, deszkák, rudak extra nagy választékban borovi fenyőből Veszprémben:

  • gyalult deszkák és lécek minden méretben
  • pipalécek, saroklécek, profillécek
  • körmart rudak, tipli lécek, zászlórudak
  • szegélylécek és díszlécek, takaró lécek
  • küszöbök, ajtótakaró lécek, ajtódísz lécek, üvegező lécek
  • vízelvezető lécek, élfák
  • kiegészítők, csavarok

Minőségi táblásított fenyő 25 méretben. Újdonság: lebegő polcok, fenyő bútorajtó frontok

Táblásított fenyő lapok is elérhetőek áruházunkban kiváló minőségben, borovi fenyőből és lucfenyőből is. Változatos méretekben, egészen a 2 méteres hosszig.

  • Használható pl. polc, komód, bútor, falépcső elkészítéséhez
Szintén kaphatóak áruházunk barkácsrészlegén a Délity bútorokhoz is illő lebegő polcok több színben is. Forgalmazunk minőségi asztallapokat borovi fenyőből, bútorajtó frontokat, háztartási polcokat (pl. kamrába, garázsba, pincébe). A kerítésépítéshez, kültéri munkálatokhoz fa kerítéselemeket, gombaölő szerrel kezelt cölöpöket, oszlopokat, fa teraszburkolót is találsz nálunk.

A táblásított fenyő lapjainkat számos belsőépítészeti munkához felhasználhatja, vagy akár polcok, bútorok, lépcső, nyílászárók elkészítéséhez is ajánlani tudjuk. Általában kapható csomómentes változatban is, amely még igényesebb megjelenést kölcsönöz a lapoknak. A fenyő mintázata természetes hatást ér el a bútoroknál és a belsőépítészetben, lakberendezésben. Lapjaink könnyedén kezelhetőek, beépíthetők és gond nélkül megmunkálhatók.

Parafa tekercsek és falburkolók, kötelek több méretben, egyéb termékek

Parafa tekercsek 2-6 mm vastagságig. Nálunk folyó méretben is vásárolható! Parafa táblák és falburkolók.

A parafa tekercsek gyakori felhasználása a fal vagy a padló szigetelése. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Természetes anyagok, melyek a kisebb hibákat is kiküszöbölik a padlón, aljzaton. Bármilyen típusú padlóhoz használhatóak ezek az anyagok. Szintén nagyszerűen a hangszigetelési tulajdonságai. A parafa tekercs használható szinte bármilyen felülethez: PVC, szőnyeg vagy linóleum padlóhoz, parkettához, fapadlón, kerámia vagy kő csempén is.