Gyermek és bababútorok

Kifejezetten a gyermekek számára készült bútoraink kisbaba kortól egészen tizenéves korig.  
A bútorcsaládok elemei külön-külön is megvásárolhatóak ill. megrendelhetőek.
Gyermekbútoraink a gyermek életkorának megfelelően bővíthetőek, az ágyak átalakíthatóak.

Colette fehér babaszoba

Letisztult stílusú bútorcsalád fehér színben. Újra divatos retro stíluselemekkel. A babaszoba minden eleme kiválasztható a Colette kollekciónkból.

Colette szürke babaszoba

Már modern és trendi, kifinomult szürke árnyalatokkal is elérhető a Colette bababútor családunk. A szürke vidám színekkel párosítva egyedi, nyugodt és játékos megjelenést ad a szobának.

Colette antracit

Káprázatos és különleges antracit-fa párosítás. Igazán egyedi és elegáns hangulatot áraszt a sötétebb színekkel is bátran játszó bútorcsaládunk.

Alda jégfehér babaszoba

Fénylő fehér frontok, praktikus polcos szekrények és tárolókosarak kisebbeknek és nagyobbaknak is. Bőséges tárolóhellyel szeretetre méltó hangulattal.

Alda Classic bútorcsalád

Modern, de nem túlságosan. Egyszerű mégis esztétikus. Az Alda Classic babaszoba elemei szinte minden gyermeknek ideális környezetet biztosítanak.

Alda selyemszürke

Kellemes középszürke és fehér összeállításban is hódít a népszerű Alda bababútorunk. A letisztult és igényes bútor rendezett megjelenése nyugtató hangulatú.

Holly Grey bababútor

Modern bababútor kollekció. A bútorcsalád trendi elemei jégfehér és szürkeárnyalatos kombinációval készülnek.

Holly Classic bútorcsalád

Harmonikus, finom ízlésességgel kidolgozott szobabútorok, amelyben garantáltan jól fogja magát érezni a gyerkőc. Évek óta méltán népszerű termékcsalád.

Kamilla Toscana

Páratlan, rusztikus mediterrán formaterv jellemzi a Kamilla Toscana bababútor családunkat, melyet a napsütéses Toscana villái inspiráltak. Díjnyertes termék!

Kamilla Polar babaszoba

Az északi, skandináv otthonok meghitt hangulatát idézi a Kamilla Polár bababútor kollekció. A finom pasztellszürkével festett korpusz és a tölgy kellemes megjelenést kölcsönöz a bútoroknak.

Emily bababútor kollekció

Az Emily bababútor családunk elemei elérhetőek türkiz-fehér, rózsaszín-fehér és világoskék-fehér és natúr fa-fehér színösszeállításokban is.

Poppi bababútor család

A trendi és barátságos mintákkal tervezett bútorok segítségével meghitt hangulatú babaszobát teremthetünk. A bútorcsalád elemei harmonikus, rendezett képen mutatnak, bárhogyan is helyezzük el őket. 

Némó fehér babaszoba

Világos bútorlapok, skandináv egyszerűség és praktikus tárolóhelyek jellemzik a Némó bútorcsaládot. A fehér felületeknek köszönhetően a szoba még világosabbá, átláthatóbbá válik. 

Némó Caravelle

Kellemes Monaco krém tölgy színű felületek, igényes fehér keretbe foglalva. Modern és stílusos megjelenésű kollekció, mely minden igénynek megfelel.

Mia bababútor kollekció

Látványos, jól bevált és népszerű elemek, melyek széleskörű lakberendezési lehetőségeket teremtenek. A Mia bútorcsaládunk elemei fehér, sonoma- fehér és sonoma tölgy színekben is elérhetőek. 

Makaó bútorcsalád

Régóta népszerű gyermekbútor-család, filigrán kivitelezéssel, látványos színkombinációval elérhető. Kiváló ár-érték aránya miatt is kedvelik a vásárlóink.

Tomi Lazúr gyermekbútor

Masszív, rusztikus fenyő gyermekbútorok natúr páccal. A Tomi bútorcsalád elemei kézműves megmunkálással készülnek, és a természetességet helyezik előtérbe.

Tomi Wenge

A Tomi Wenge bútorcsalád páratlanul egyedi, rusztikus és természetes hangulatot áraszt. Ezzel együtt viszont a legkorszerűbb igényeket is kielégíti.

Gyermek- és bababútor katalógusaink

Faktum bababútorok katalógusa árakkal

A katalógusunkban megtekintheted a modern és biztonságos, minden standardnak megfelelő bababútorainkat. Nincs mit titkolnunk - mivel a Fa-Centrumban garantáltan a legjobb árakat találod, így akár otthonról is kiválaszthatod a kicsinek legmegfelelőbb termékeket az áraink tudtában.

Faktum bababútor enteriőr katalógus

Az enteriőröket is tartalmazó baba- és gyerekbútor katalógusunk segít a legjobb döntést meghozni, hiszen láthatóvá válik, hogyan mutatnak az elemek egy gyerekszobában. A minőségi, magyar termékektől akkor sem kell megválni, ha a gyermek más nagyobb lesz. A gyerekágyat és a gyermekmatracot ugyan le lehet cserélni, de az elemes, polcos és akasztós szekrényeink a későbbiekben is nagyszerűen funkcionálnak ifjúsági bútorként.