Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Álom (kombi) fenyő babaágy

57 980 Ft

Masszív, borovi fenyőből készülő babaágy. Minőségi magyar termék! A babaágy belső részében barátságos mart medve minta található. Választható hozzá tetszőleges gyerekmatrac is áruházunkban.

Mérete: 70*140 cm.

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár az Álom kombi natúr fenyő babaágyra vonatkozik. Az ágy nagyszerűen kombinálható a többi fenyő gyermek- és ifjúsági bútorunkkal is, így az egész hálószoba vagy gyerekszoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Álom (kombi) fenyő babaágy

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page