Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Marcus gyerekágy 80*160 cm

38 980 Ft 30 690 Ft

Fenyő gyerekágy keret 80*160 cm-es méretben, leesésgátlóval, minőségi borovi fenyőből.

  • Magyar termék!
  • A képen látható szivacsot és ágyneműtartót nem tartalmazza az ár.
  • Választható hozzá áruházunkban tetszőleges gyerekmatrac, szivacs, kihúzható ágyneműtartó is.
  • A gurulós ágyneműtartó ára: most csak 24.280.- (26.980.- helyett)

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár a natúr fenyő Marcus ágykeretre vonatkozik, 80*160 cm-es méretben. Nagyszerűen kombinálható a többi fenyőbútorunkkal, így az egész gyerekszoba azonos stílusban rendezhető be valódi borovi fenyőbútorokkal.

Veszprémi áruházunkban széles választékban és kedvező áron forgalmazunk minőségi matracokat és ágybetéteket, gyerekmatracokat is, teljeskörű garanciával!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Marcus gyerekágy 80*160 cm

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page