Kanapék és fotelek

Trendi design kanapék és fotelek Veszprémben, a Fa-Centrumban

Kanapék Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

A kanapé kiválasztás során vegyük figyelembe a méretet, és azt is, hogy a helyiség többi bútorához stílusban is passzoljon. Ha a nappaliba keresünk kárpitos bútort, akkor pedig lehet, hogy érdemes egy nagyobb sarokkanapéra, ülőgarnitúrára is befektetni. A legnépszerűbb színek a bézs, a szürke és a barna árnyalatai, hiszen a földszínek szinte az összes többi színhez passzolnak a lakásban. Fotelek közül azonban az utóbbi időben az élénk szövetek is divatba jöttek, pl. a türkiz, a sötétkék, a piros és a bordó, a zöld vagy a sárga is. 

Kanapék és fotelek nagy választékban

Kínálatunkban megtalálod a legújabb modern foteleket és kanapékat 2018/2019-es kollekcióinkból. Klasszikus formaterv és egyedi, különleges vagy modern stílusban is forgalmazunk ülő- és kárpitos bútorokat. A legnépszerűbb fotelek és kanapék kaphatók készletről is, melyeket akár azonnal elvihetsz áruházunkból! Kanapéink és foteleink egy része több színben és szövetben is elérhető, a rendelési idő jellemzően 2-3 hét.

Fotelek, kihúzható és ágyazható kanapék vendégágynak, vagy akár állandó alvásra is

Ha új kanapé vásárlásán gondolkodunk, mindenképpen mérjük fel a rendelkezésre álló teret, hogy ne érjen minket meglepetésként a kanapé mérete (és hogy esetleg nem fér be). Gondoljuk át, hogy mire használnánk: állandó alvásra is használnánk, esetleg vendégágyként, vagy nem fogjuk ágyként használni? A legtöbb kanapé nem ajánlható állandó alvásra, de vannak kifejezetten erre a célra is alkalmas modellek. 

Akciós kanapék

Válasszunk olyan kanapét vagy fotelt, amely árban is megfelel. A drágább modellek többnyire strapabíróbbak is, és a minőségük is gyakran jobb. Próbáljuk ki az ülőfelületet! Ha csak egy vékony szivacsréteg található a bútorlapon, akkor nem biztos, hogy a mindennapi használatot bírni fogja és megfelelő kényelmes biztosít. Áruházunkban rendszeresen kedvezményes áron vásárolhatod meg leárazott vagy kifutó termékeinket. Nálunk kizárólag valódi akciókat és korrekt árakat találsz.