Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Rocco fotel

93 800 Ft

Számos szövettel rendelhető, rugalmasságot biztosító felépítéssel rendelkező kényelmes design fotel. A Rocco fotelünk íves háttámlavonalát a lábak vonala követi. A beépített deréktámasz által abszolút kényelmes az elegáns, mégis modern megjelenésű Rocco fotelben ülni.

  • A lábrész anyaga fém
  • Üzletünkben kiállítva megtekinthető, ill. azonnal vihető terra (sötétebb narancsos) színben
  • Rendelhető számos magas minőségű bútorszövettel, köztük akár vízzel tisztítható szövetekkel is
  • Hullámrugós ülőfelülettel

Minőségi magyar termék!

A fotel ára a választott szövet függvényében változhat, az itt megadott ár az üzletünkben kiállított kivitelre értendő.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Rocco fotel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page