Zero bútorcsalád (előszoba, ifjúsági szoba, nappali)

A ZERO bútorcsalád elemeit kombinálva maximálisan kihasználhatjuk a szoba belmagasságát és vidám, lendületes stílusban rendezhetjük be a helyiségeket. Ahogy bejössz a lakásba, a precízen átgondolt előszoba bútor biztosítja, hogy minden kabátot, cipőt és használati tárgyat el tudj helyezni.

A szekrények alá, vagy fölé helyezhető fiókos vagy ajtós elemekkel sok plusz helyet nyerhetünk. Ezért a bútorcsalád praktikus és mutatós, sok tárolóhelyet tartalmazó berendezést tesz lehetővé, akár kisebb szobában is.

Választható színek:

  • Korpusz: világos sonoma tölgy, sötét sonoma tölgy
  • Front: világos sonoma tölgy, sötét sonoma tölgy vagy fehér

Az elemek megrendelhetőek ill. készletről megvásárolhatóak áruházunkban. Az aktuális árainkról és a készleten lévő bútorainkról kérjük érdeklődj áruházunkban vagy elérhetőségeinken!

Zero bútorcsalád (előszoba, ifjúsági szoba, nappali)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.