Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Zero bútorcsalád (előszoba, ifjúsági szoba, nappali)

A ZERO bútorcsalád elemeit kombinálva maximálisan kihasználhatjuk a szoba belmagasságát és vidám, lendületes stílusban rendezhetjük be a helyiségeket. Ahogy bejössz a lakásba, a precízen átgondolt előszoba bútor biztosítja, hogy minden kabátot, cipőt és használati tárgyat el tudj helyezni.

A szekrények alá, vagy fölé helyezhető fiókos vagy ajtós elemekkel sok plusz helyet nyerhetünk. Ezért a bútorcsalád praktikus és mutatós, sok tárolóhelyet tartalmazó berendezést tesz lehetővé, akár kisebb szobában is.

Választható színek:

  • Korpusz: világos sonoma tölgy, sötét sonoma tölgy
  • Front: világos sonoma tölgy, sötét sonoma tölgy vagy fehér

Az elemek megrendelhetőek ill. készletről megvásárolhatóak áruházunkban. Az aktuális árainkról és a készleten lévő bútorainkról kérjük érdeklődj áruházunkban vagy elérhetőségeinken!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Zero bútorcsalád (előszoba, ifjúsági szoba, nappali)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.