Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Leo 3 lépésben hosszabbítható gyerekágy

37 490 Ft 29 520 Ft

A LEO fenyő ágyunk tökéletes választás kisgyermekek számára. Az alap 100 cm-ről, 143 cm-re vagy 184 cm-re meghosszabbítható. Mivel az ágykeret leesés gátlóval rendelkezik, a gyermek nem tud legurulni az ágyról az éjszakai mozgolódás közben.

  • Mérete: 80*105-150-190 cm
  • Az ágyneműtartó ára (natúr lakkozott): most csak 12.420.- (13.800.- helyett)

Rendelhető gurulós ágyneműtartóval és szivacsmatraccal is. Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár a Leo natúr fenyő gyerekágyra vonatkozik, és nem tartalmazza a szivacsmatrac és a gurulós ágyneműtartó árát. Az ágy nagyszerűen kombinálható a többi fenyő gyermek- és ifjúsági bútorunkkal is, így az egész hálószoba vagy gyerekszoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Leo 3 lépésben hosszabbítható gyerekágy

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page