Megosztás itt: email
Termék küldése emailben
Megosztás itt: whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

3 lépésben hosszabbítható gyerekágy ETS-LEO

43 500 Ft 39 500 Ft

A 3 lépésben hosszabbítható tömör fenyő ágyunk tökéletes választás kisgyermekek számára. Az alap 100 cm-ről, 143 cm-re vagy 184 cm-re meghosszabbítható. Mivel az ágykeret leesés gátlóval rendelkezik, a gyermek nem tud legurulni az ágyról az éjszakai mozgolódás közben.

  • Mérete: 80*105-150-190 cm
  • Az alsó görgős ágyneműtartó ára a típushoz (natúr lakkozott): most csak 14.400.-

Rendelhető gurulós ágyneműtartóval és szivacsmatraccal, gyerekmatraccal is.

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye, fehér, csokibarna pácszínek mellett, még számos festett, vidám színben is (kék, zöld, rózsaszín, piros, stb!

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Ajánlatkérés, érdeklődés és megrendelés az alábbi rövid űrlap kitöltésével is lehetséges. A küldés után igyekszünk gyorsan válaszolni. Kiszállítási és szerelési szolgáltatásaink árairól kérjük érdeklődj! Szolgáltatási terület: Dunántúl és Budapest (jelenleg itt teljesítünk megrendeléseket szállító partnereink segítségével.)

További termék információ

A feltüntetett ár a natúr fenyő gyerekágyra vonatkozik, és nem tartalmazza a szivacsmatrac és a gurulós ágyneműtartó árát.

Az ágy nagyszerűen kombinálható a többi fenyő gyermek- és ifjúsági bútorunkkal is, színes fenyőbútorainkkal is, így az egész hálószoba vagy gyerekszoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Színválaszték

Alap árkategória: natúr fenyő szín, lakkozott.
Alap pác kategória (kedvezményes 10%-os felárral rendelhető színek): antik fenyő, csokibarna, dió.
Extra pác kategória (20%-os felár): minden egyéb pácszín ebbe a kategóriába tartozik.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Áraink forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

3 lépésben hosszabbítható gyerekágy ETS-LEO

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Szállítási és fizetési információ

A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. emailben: info@facentrum.hu) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor vagy a kiszállítás napjáig bezárólag fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását és szerelését a Dunántúl területén és Budapesten tudják kiszállító partnereink biztosítani (felár ellenében).

Vissza a termékekhez...

You cannot copy content of this page