Alkategóriák

Szűrés ár szerint

FtFt

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Keresés kulcsszó alapján

Étkező szettek, garnitúrák,
asztalok és székek, konyha

Látogass el hozzánk személyesen is!

Veszprém, Orgona utca 1.

Modern vagy klasszikus stílusban keresel étkezőasztalt vagy széket? Tömörfából vagy modern anyagokból, elérhető áron? Saját étkezőgarnitúrát állítanál össze választott székekkel és asztallal? Szeretettel várunk áruházunkban! A legtöbb széket és asztalt raktárról, azonnal elviheted.

Bővíthető és központi lábas étkezőasztalok

Garantált minőség magyar gyártótól. Az alábbi szórólapokon szereplő étkezőasztalok több színben megvásárolhatóak vagy megrendelhetőek áruházunkban. Választható székekkel, vagy anélkül is.

Étkezőgarnitúrák valódi fából, magyar asztalosműhelyből

A tömörfa étkezőgarnitúráink, szinte fogadni mernénk rá, hogy 50 év múlva is majdhogynem ugyanígy fognak kinézni. Az asztalok vázszerkezete, lábai és a székek 100%-ig tömörfából készülnek, a nyitószerkezet és az asztallap más, jobban megmunkálható és mérettartó anyagok felhasználásával (pl. furnérozott bútorlap).

De nem ez a legjobb, hanem hogy ennek ellenére nem csúnya, robosztus, idejétmúlt vagy méregdrága bútorokról van szó. Ezek a garnitúrák egy hazai asztalosműhelyben készülnek, egy idős asztalosmester kezei alatt… Ennek ellenére viszont meglepően fiatalos, divatos a megjelenésük! Bármelyik modern otthonban megállják a helyüket. 

Aztán persze van sok-sok más stílusú komplett étkezőgarnitúránk, étkező szettünk is. Az asztalokat és székeket természetesen külön-külön is megvásárolhatod. Vannak modernebb, magasfényű étkezőink, laminált bútorlapból készültek is (de ezek is erős felépítésű, magyar termékek). A most divatos fémvázas, szánkótalpas székeket szintén megtalálod nálunk.

Bővíthető, kihúzható asztalok fából és praktikus központi lábas asztalok

Tömörfa étkezőgarnitúrák változatos pácszínekkel. A kemény bükkfából készülő székekhez többféle szövet is választható. Az igény szerint kihúzható, bővíthető étkezőasztalaink több stílusban készülnek, elérhetőek klasszikus, elegáns vagy akár letisztultabb stílusban is. A termékeket kiváló minőség és időtálló konstrukció jellemzi.

A lapraszerelt bútorokhoz képest stabilabb, tartósabb kivitel hosszabb élettartamot biztosít ezeknek az étkezőgarnitúráknak. Ajánljuk őket azoknak, akik a természetes és időtálló anyagokból készült, erős, valódi fa bútorokat keresik.

Fenyő étkező bútorok és szekrények, egyedi konyhai kiegészítőkkel

A Fa-Centrum Veszprém megye egyik elsőszámú, legtöbb ideje működő fenyőbútor áruháza, így a mai napig forgalmazunk fenyő étkezőket, székeket, asztalokat. A természetes fenyőbútoraink 17 féle pácszínnel kaphatóak. Színes, natúr, antikolt fenyőbútorokat is forgalmazunk, így minden korosztály megtalálja nálunk a számítását. Áruházunkban ráadásul rengeteg egyedi, kézműves, retró konyhai kiegészítő terméket is találsz! (Pl. gyönyörű porcelán szettek, fatálak, zománcozott edények, tálak, díszszalvéták, fa vagy fém bortartók, stb.)  

Kényelmes modern vagy klasszikus étkezőszékek többféle szövettel

Asztalainkat és székeinket külön-külön is megvásárolhatod, megrendelheted Veszprémben. A legtöbb termék esetében a megszokottnál gyorsabb 1-2 vagy 2-3 hetes szállítási időt tudunk biztosítani, a megbízható magyar partnereinknek köszönhetően. A tömörfa, kézzel készült étkezőink egyedi megrendelése esetén azonban a bútor gyártása több időt vesz igénybe. Étkezőbútoraink többségét készletről, azonnal is elviheted áruházunkból (Veszprém, Orgona utca 1.). Sok székünkhöz pedig többféle szövetből is választhatsz támlát és ülőfelületet.

Modern design étkezőasztalok, székek, étkező szettek

A modern étkezőasztalaink gyakran újszerű anyagokból – pl. fém, üveg – készülnek, látványos ipari formatervek alapján. Számos stílusban berendezhetjük az otthonunkat és a konyhát vagy étkezőt, pl. a jelenleg is divatos loft vagy industrial, mediterrán, modern, provanszi vagy akár a letisztult skandináv stílusban is. Áruházunkban a mai lakberendezési irányzatoknak megfelelő design magasfényű étkezőket is találsz, ha szeretnéd modern, igényes és jó minőségű, de mégsem méregdrága bútorokkal berendezni az otthonod.