Étkezőgarnitúrák, Asztalok és Székek

Étkezőgarnitúrák, asztalok és étkező székek modern vagy klasszikus stílusban. Típusok: klasszikus tömörfa étkezők magyar asztalosműhelyből cseresznye, milánó dió, calvados, bükk színekben. Étkező bútorok fenyőből. Modern design asztalok és székek.

Étkezőgarnitúrák valódi fából, magyar asztalosműhelyből

Tömörfa étkezőgarnitúrák változatos pácszínekkel. A kemény fából (bükk, tölgy) készülő székekhez többféle szövetből is választhatsz. Az igény szerint kihúzható, bővíthető étkezőasztalaink több stílusban készülnek, barokkosan elegáns, díszes vagy letisztultabb stílusban is. Kiváló minőség, időtálló konstrukció amely garantáltan meghaladja a megszokott lapraszerelt bútorok élettartamát. A nagyrészt tömör fából készülő étkezőink Magyarországon készülnek, tapasztalt asztalosmester kezei alatt. Ajánljuk őket azoknak, akik a természetes és időtálló anyagokból készült, valódi fa bútorokat keresik.

Modern design étkezőasztalok, székek, étkező szettek

A modern étkezőasztalok gyakran újszerű anyagokból készülnek, látványos ipari formatervek alapján. A gyártók előszeretettel használják a fém, fa, az üveg és a szövet kombinációját a modern bútoroknál. Számos stílusban berendezhetjük az otthonunkat, mint pl. a most divatos loft vagy industrial, vagy a kellemes, napos mediterrán, esetleg átlátható és letisztult skandináv lakberendezés. 

Fenyő étkező bútorok és szekrények, egyedi konyhai kiegészítőkkel

A Fa-Centrum Veszprém megye egyik elsőszámú, legrégebbi fenyőbútor áruháza, így a mai napig forgalmazunk fenyő étkezőket, székeket, asztalokat. A természetes fenyőbútorok 17 féle pácszínnel kaphatóak. Színes, natúr, antikolt fenyőbútorokat is forgalmazunk, így minden korosztály megtalálja nálunk a számítását. Áruházunkban ráadásul rengeteg egyedi, kézműves, retró konyhai kiegészítő terméket is találsz (pl. gyönyörű porcelán szettek, fatálak, zománcozott edények, tálak, díszszalvéták, fa vagy fém bortartók, stb.).  

Kényelmes modern vagy klasszikus étkezőszékek többféle szövettel

Asztalainkat és székeinket külön-külön is megvásárolhatod, megrendelheted Veszprémben. A legtöbb termék esetében a megszokottnál gyorsabb 1-2 vagy 2-3 hetes szállítási időt tudunk biztosítani. A tömörfa, kézműves étkezőink egyedi megrendelése esetén azonban a bútor gyártása több időt vesz igénybe. Étkezőbútoraink többségét készletről, azonnal is elviheted áruházunkból (Veszprém, Orgona utca 1.). Néhány székünkhöz többféle szövetből is választhatsz, így egyedi formát és mintát adhatsz az ülőfelületeknek. 

Kiemelt és Akciós Étkezőgarnitúrák,
Asztalok és Székek

Válogass készletről, nagyszerű árakkal. Azonnal elérhető étkező bútorok nagy választékban a Fa-Centrumban. Modern vagy klasszikus stílusú étkezőgarnitúrák a kellemes étkezésekhez, családi összejövetelekhez, kiváló minőségben.