Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Étkező szettek, garnitúrák,
asztalok és székek, konyha

Látogass el hozzánk személyesen is!

Veszprém, Orgona utca 1.

Modern vagy klasszikus stílusban keresel étkezőasztalt vagy széket? Tömörfából vagy modern anyagokból, elérhető áron? Saját étkezőgarnitúrát állítanál össze választott székekkel és asztallal? Szeretettel várunk áruházunkban! A legtöbb széket és asztalt raktárról, azonnal elviheted.

Bővíthető és központi lábas étkezőasztalok

Garantált minőség magyar gyártótól. Az alábbi szórólapokon szereplő étkezőasztalok több színben megvásárolhatóak vagy megrendelhetőek áruházunkban. Választható székekkel, vagy anélkül is.

Étkezőgarnitúrák valódi fából, magyar asztalosműhelyből

A tömörfa étkezőgarnitúráink – szinte fogadni mernénk rá – 50 év múlva is ugyanúgy fognak mutatni. Az asztalok vázszerkezete, lábai és a székek is valódi kemény bükkfából készülnek, míg az asztallap furnérozott, színazonos.

Ezek az étkezőgarnitúrák egy hazai asztalosműhelyben készülnek, egy idős asztalosmester kezei alatt… Ennek ellenére viszont nem régies, hanem igényes, divatos, stílusos a megjelenésük, így bármelyik modern otthonban is megállják a helyüket. 

Bővíthető, kihúzható asztalok fából és praktikus központi lábas asztalok

Tömörfa étkezőgarnitúrák változatos pácszínekkel rendelhetőek, a kemény bükkfából készülő székekhez pedig többféle szövet is választható. 

kihúzható, bővíthető étkezőasztalaink több stílusban készülnek, elérhetőek klasszikus, elegáns vagy akár letisztultabb stílusban is. A termékeket kiváló minőség és időtálló konstrukció jellemzi.

A lapraszerelt bútorokhoz képest stabilabb, tartósabb kivitel hosszabb élettartamot biztosít ezeknek az étkezőgarnitúráknak. Ajánljuk őket azoknak, akik a természetes és időtálló anyagokból készült, erős, valódi fa bútorokat keresik.

Kényelmes modern vagy klasszikus étkezőszékek többféle szövettel

Asztalainkat és székeinket külön-külön is megvásárolhatod, megrendelheted veszprémi lakberendezési áruházunkban. 

Nálunk készletről, azonnal is válogathatsz – többféle étkezőasztalt, sokféle széket tartunk raktárkészleten, így ezek akár azonnal elvihetőek.

Modern design étkezőasztalok, székek, étkező szettek

A modern étkezőasztalaink gyakran a bútoriparban újszerű anyagokból – pl. fém, üveg, acél – készülnek, látványos ipari formatervek alapján, gyakran többféle szín és anyag kombinációjával. 

Számos stílusban berendezhetjük a konyhát vagy étkezőt is, pl. a jelenleg is divatos loft vagy industrial, mediterrán, klasszikus, rusztikus, modern, art deco, retró, provenszi, bohém vagy akár a letisztult skandináv stílusban is.

Áruházunkban a mai lakberendezési irányzatoknak megfelelő magasfényű étkezőket is találsz, ha szeretnéd modern, igényes és jó minőségű bútorokkal berendezni az otthonod. 

A most divatos fémvázas, “szánkótalpas” székeket szintén megtalálod nálunk.