Ülőgarnitúrák többféle stílusban

Az ülőgarnitúra a lakás egyik központi bútordarabja. Sok kérdés felmerülhet: milyen stílusú garnitúrát, sarokkanapét válasszunk, mekkora legyen, milyen elrendezésben, milyen szövettel vagy szövetkombinációval? Mindenképpen körül kell járni ezeket a kérdéseket, hiszen egy komolyabb kiadást is jelenthet a garnitúra megvásárlása, másrészt pedig jó, ha pl. a sarokülő kényelmes, passzol a többi bútorhoz, falhoz, nyílászárókhoz, függönyökhöz is stílusban, méretben és színben is.

Szeretnénk minél több igényt kiszolgálni, ezért vannak kényelmes ülőgarnitúráink, sarokgarnitúráink többféle stílusban. Mindegyik modellhez kb. 100-200 féle szövet közül lehet választani, az elemes garnitúráinknál pedig teljesen személyre szabható az elrendezés is. Lehet U alak, L alak (sarokülő. sarokkanapé), 3 személyes kanapé, 2 személyes kanapé, fotel, stb. Ezen felül az extra igényeket is ki tudjuk szolgálni – pl. vannak szép modellek állítható támlákkal, karfákkal, nagy ágyneműtartóval, kihúzható vendégággyal, puffal.

A fotók nem mindig az áruházunk aktuális állapotát tükrözik, így mindenképpen érdemes személyesen is ellátogatni hozzánk, hiszen így ki is tudod próbálni az aktuálisan kiállított ülőgarnitúráinkat, sarokülő garnitúráinkat.

Fa-Centrum bútor és lakberendezés
Veszprém, Orgona utca 1.

A Fa-Centrumban szakértő segítséget kapsz az ülőgarnitúrád kiválasztásához. Modelljeink több színben, 100-200 szövetből is rendelhetőek, akár szövetkombinációval, speciális szövetekkel is. Számos ülőgarnitúránk személyre szabható, kapható akár fotellal, 3-2-1 vagy sarokülő elrendezésben, jobbosra vagy balosra szerelt kivitelben.

Nálunk a kiállított kanapék és sarokgarnitúrák akár raktárkészletről azonnal is elvihetőek, kivételesen kedvezményes áron!

Valetta sarokgarnitúra

Könnyedén ággyá alakítható, ágyeműtartós sarokgarnitúra. Esztétikus megjelenés és modern, igényes formák jellemzik. A VALETTA sarokgarnitúrával mindig otthon érezheted magad.

Mirabel sarok

Modern, vidám, fiatalos. Most számos szövettel rendelhető! A MIRABEL sarokkal jól indul és jól is végződik a nap. Ha élénk szövetet választasz, stílusos központja lesz a nappalidnak.

Colorado U alakú ülőgarnitúra

Most nem kell spórolni a hellyel. Simán elterülhetsz ezen a hatalmas U alakú garnitúrán, este pedig elfér az egész család, de a barátok is! A COLORADO-val saját birodalmad lehet a nappali közepén.

Boston ülőgarnitúra

Kifinomult elegancia jellemzi az akár egyedire is tervezhető, elemekből összeállítható, személyre szabható BOSTON ülőgarnitúrát. Luxus életérzés és prémium minőség!

Samantha ülőgarnitúra

Kellően nagy méret, mégis inkább elegáns, könnyed megjelenés jellemzi a SAMANTHA sarokgarnitúrát. Mindez nem véletlen: valódi olasz formatervvel állunk szemben!

Fondant ülőgarnitúra

A modern lakberendezési trendekben visszaköszönnek a XX. század retró formái is. Akkor most modern vagy retró? A FONDANT mindkettő egy kicsit, egyszerre. Vagy amelyiket akarod.

Mambo óriás kanapé

Hatalmas méretű kanapé. A kényelmes pihe-puha párnák között élvezet a pihenés! Vackold be magad estére, bújj el a külvilág elől a MAMBO kanapé ölelésében. Nap közben pedig a nappali divatos középpontja lesz!

Madison sarok

Elegáns sarok, állítható fejtámlákkal. A fém lábak modern, extravagáns megjelenést kölcsönöznek a MADISON luxuskategóriás sarokgarnitúráknak. A stílus a mindened? Akkor a Neked találták ki!

Taranto U alakú sarok

A TARANTO sarok nagyon praktikus: nagyméretű ülő- és fekvőfelület, polcos karfa tartozik hozzá. A nagy párnái pedig igencsak kényelmesek. De inkább próbáld ki személyesen! L vagy U alakban is kérhető.

Ülőgarnitúrák Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

Népszerű magyar ülőgarnitúra gyártók több terméke is megtekinthető, kipróbálható Veszprémben, a Fa-Centrumban. Szintén forgalmazzuk a Kanizsa Trend termékeit áruházunkban. A sarokülő kiválasztásánál egyaránt szem előtt tartottuk a minőséget, a korrekt árakat és a garanciakezelést is. A legtöbb termékünk Magyarországon készül, de vannak olasz tervek alapján készülő ülőgarnitúráink is. Ezen felül pedig formatervezők lelkes csapata dolgozik ezeken a garnitúrákon, hogy a modern lakberendezési trendeket lekövessék.

Válasszunk okosan ülőgarnitúrát - kopásállóság, ülőfelület, funkciók

Érdemes hosszú távra vásárolni a garnitúrát. Nálunk a szövetek kopásállósága nagyon magas, így több év alatt sem okozhat problémát a szövetek elvékonyodása, elszíneződése. Szintén tartsuk szem előtt az ülőfelületet. Nem jó, ha szinte kőkemény az ülőfelület, de hosszú távon az sem a minőség jelen, ha túl puha, süppedős. Az olcsóbb modelleknél, diszkontáruházakban megfigyelhető megoldás, hogy csak egy vékony szivacsréteg borítja a bútorlapot, nálunk ez egyáltalán nem fordul elő. Garnitúráink ülőfelülete szivacsos rétegekkel kombinált hullámrugós, bonellrugós vagy táskarugós.

Sarok és U alakú ülőgarnitúrák, sarokkanapék akciós áron

Nem mindegy, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre, amit be kell bútorozni. Ettől függően többféle kivitelben is választhatunk ülőgarnitúrát. Lehet a most népszerű L sarok kivitel (sarokkanapé vagy “sarokülő”), esetleg U alakú, ha nagyobb ülő- és fekvőfelületet szeretnénk és nagy helyünk van. A hagyományos 3-2-1-es elrendezés még mindig népszerű (3 személyes kanapé, 2 személyes kanapé, fotel). A legtöbb kanapéhoz rendelhető fotel is, és más kiegészítő elemek (pl. lábtartó puff, párnák) is. Ezekkel feldobhatjuk a garnitúrát és még szebbé, kényelmesebbé tehetjük lakótereinket.   

Mire érdemes figyelni a vásárlásnál?

Milyen funkciókra lehet még szükségünk? Pl. legyen a kanapé, ülőgarnitúra vendégággyá is alakítható, esetleg ágyneműtartós? A legtöbb ülőgarnitúránk kihúzható vendégággyal, ágyfunkcióval rendelkezik, de olyan megoldás is ismert, ahol speciális kiemelhető ágyszerkezet van a garnitúrában, vagy a háttámla lehajtásával nyerhető nagyobb fekvőfelület. Ha a háztartásban kisállatok is vannak, esetleg gyerekek is, akkor érdemes olyan szövettel választani, ami kevésbé kényes és strapabíró, esetleg mosható, vagy vízlepergető is és nem kopik. A legtöbb modern garnitúra nagyon jó kopásállóságú szövetekkel készül.