Ülőgarnitúráink

Újdonság: minőségi magyar ülőgarnitúrák kedvező árakon Veszprémben a Fa-Centrumban

Ülőgarnitúrák Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

A népszerű magyar ülőgarnitúra gyártó, a Kanizsa Trend több terméke is megtekinthető, kipróbálható Veszprémben, a Fa-Centrumban. Az ülőgarnitúráink kiválasztásánál egyaránt szem előtt tartottuk a magas minőséget, a korrekt árakat és a garanciakezelést. A termékek Magyarországon készülnek.

Válasszunk okosan ülőgarnitúrát

Érdemes hosszú távon is kényelmes és szép ülőgarnitúrát választani. Figyeljünk arra, hogy milyen egyéb funkciókra lehet szükségünk: pl. vendégággyá is alakítható, ágyneműtartós ülőgarnitúrát szeretnénk? Nem mindegy a hely! Mérjük le, hogy a kiválasztott bútor biztosan befér-e. Ha a háztartásban kisállatok is vannak, esetleg gyerekek is, akkor érdemes olyan szövettel választani, ami kevésbé kényes és strapabíró, nem kopik.

Sarok és U alakú ülőgarnitúrák, sarokkanapék akciós áron

Nem mindegy, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre, amit be kell bútorozni. Ettől függően többféle kivitelben is választhatunk ülőgarnitúrát. Lehet a most népszerű sarok kivitel (sarokkanapé), esetleg U alakú, ha nagyobb ülő- és fekvőfelületet szeretnénk és nagy helyünk is van. A hagyományos 3-2-1-es elrendezés még mindig népszerű. A legtöbb kanapéhoz rendelhető fotel is, és más kiegészítő elemek (pl. lábtartó puff, párnák) is vásárolhatóak.   

Válasszunk okosan ülőgarnitúrát

Ne higgyünk a gyanúsan nagy kedvezményeknek és az olcsó modelleknek. Válasszunk inkább egy középkategóriás modellt, mint egy olcsó szivacsosat, hogy ne legyen gond a minőséggel. Mi a Fa-Centrumban csak minőségi ülőfelülettel ellátott, tartós kárpitos bútorokat forgalmazunk. Próbáljuk ki az ülőfelületet, és válasszuk azt, ami számunkra a legkényelmesebb. 

Alíz sarok

Extra kényelem állítható fejtámlákkal. Élvezd a beszűrődő napsütést a nagyméretű sarok ülőgarnitúrádon.

Mirabel sarok

Modern, vidám, fiatalos és számos szövettel rendelhető. A Mirabel sarokkal jól indul és jól is végződik a nap. Élénk szövettel egy modern lakás feltűnő dísze lehet.

Colorado U alakú ülőgarnitúra

Szuper nagy méretben. Most nem kell spórolni a hellyel! Simán szétterülhetsz ezen a hatalmas U alakú garnitúrán, este pedig elfér az egész család és a barátok.

Boston ülőgarnitúra

Páratlan, kifinomult elegancia jellemzi az akár teljesen egyedire elemekből összeállítható, személyre szabható Boston ülőgarnitúrát.

Emma ülőgarnitúra

Hagyományos, de mégsem unalmas és szürke vonalvezetés. A 3-2-1 elrendezés még mindig népszerű. Olvass vagy nézz TV-t a terebélyes szuper kényelmes fotelekben.

Fondant ülőgarnitúra

A modern lakberendezési trendekben visszaköszönnek a 20. század retró formái is. Modern vagy retró? Mindkettő egyszerre.

Mambo óriás kanapé

Hatalmas méretű kanapé, kényelmesen kipárnázva. Vackold be magad este a pihe-puha párnák közé. Nappal pedig a nappali meghatározó és hangsúlyos középpontja lesz!

Madison sarok

Elegáns sarok, állítható fejtámlákkal. A fém lábak modern, extravagáns megjelenést kölcsönöznek. Azoknak, akik szeretik a divatot és az eleganciát.

Taranto U alakú sarok

A Taranto sarok kitűnően praktikus: nagy ülő és fekvőfelület, polcos karfa jellemzi, a nagy párnák pedig igencsak kényelmesek. Megéri kipróbálni! L vagy U alakban is kérhető.