🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Alkategóriák

Szűrés ár szerint

FtFt

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Keresés kulcsszó alapján

Sarokgarnitúrák, sarokkanapék és moduláris ülőgarnitúrák

Minden modell széles szövetválasztékból rendelhető. A választható funkciók és kivitelek megtekintéséhez kattints a kiválasztott termékre.

Látogass el hozzánk személyesen is!

Veszprém, Orgona utca 1.

A lakás egyik központi bútordarabja

Az ülőgarnitúra a lakás egyik központi bútordarabja. Sok kérdés felmerülhet: milyen stílusú garnitúrát, sarokkanapét válasszunk, mekkora legyen, milyen elrendezésben, milyen szövettel vagy szövetkombinációval?

Mindenképpen körül kell járni ezeket a kérdéseket, hiszen egy komolyabb kiadást is jelenthet a garnitúra megvásárlása, másrészt pedig jó, ha pl. a sarokülő kényelmes, passzol a többi bútorhoz, falhoz, nyílászárókhoz, függönyökhöz is stílusban, méretben és színben is.

Szeretnénk minél több igényt kiszolgálni, ezért vannak kényelmes ülőgarnitúráink, sarokgarnitúráink többféle stílusban. Mindegyik modellhez kb. 100-200 féle szövet közül lehet választani, az elemes garnitúráinknál pedig teljesen személyre szabható az elrendezés is. Lehet U alak, L alak (sarokülő. sarokkanapé), 3 személyes kanapé, 2 személyes kanapé, fotel, stb. Ezen felül az extra igényeket is ki tudjuk szolgálni – pl. vannak szép modellek állítható támlákkal, karfákkal, nagy ágyneműtartóval, kihúzható vendégággyal, puffal.

Mire érdemes figyelni a vásárlásnál?

Milyen funkciókra lehet még szükségünk? Pl. legyen a kanapé, ülőgarnitúra vendégággyá is alakítható, esetleg ágyneműtartós?

A legtöbb ülőgarnitúránk kihúzható vendégággyal, ágyfunkcióval rendelkezik, de olyan megoldás is ismert, ahol speciális kiemelhető ágyszerkezet van a garnitúrában, vagy a háttámla lehajtásával nyerhető nagyobb fekvőfelület.

Ha a háztartásban kisállatok is vannak, esetleg gyerekek is, akkor érdemes olyan szövettel választani, ami kevésbé kényes és strapabíró, esetleg mosható, vagy vízlepergető is és nem kopik.

A legtöbb modern garnitúra nagyon jó kopásállóságú szövetekkel készül. Kínálatunkban 200.000 feletti kopásállóságú, karmolásálló szövettípus is található, miközben a hétköznapi használatra már elegendő a 25.000-res kopásállóságú kárpit.

Sarok és U alakú ülőgarnitúrák, sarokkanapék akciós áron

Nem mindegy, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre, amit be kell bútorozni. Ettől függően többféle kivitelben is választhatunk ülőgarnitúrát. Lehet a most népszerű L sarok kivitel (sarokkanapé vagy “sarokülő”), esetleg U alakú, ha nagyobb ülő- és fekvőfelületet szeretnénk és nagy helyünk van. A hagyományos 3-2-1-es elrendezés még mindig népszerű (3 személyes kanapé, 2 személyes kanapé, fotel). A legtöbb kanapéhoz rendelhető fotel is, és más kiegészítő elemek (pl. lábtartó puff, párnák) is. Ezekkel feldobhatjuk a garnitúrát és még szebbé, kényelmesebbé tehetjük lakótereinket.   

Válasszunk okosan ülőgarnitúrát - kopásállóság, ülőfelület, funkciók

Érdemes hosszú távra vásárolni a garnitúrát. Nálunk a szövetek kopásállósága nagyon magas, így több év alatt sem okozhat problémát a szövetek elvékonyodása, elszíneződése. Szintén tartsuk szem előtt az ülőfelületet. Nem jó, ha szinte kőkemény az ülőfelület, de hosszú távon az sem a minőség jelen, ha túl puha, süppedős. Az olcsóbb modelleknél, diszkontáruházakban megfigyelhető megoldás, hogy csak egy vékony szivacsréteg borítja a bútorlapot, nálunk ez egyáltalán nem fordul elő. Garnitúráink ülőfelülete szivacsos rétegekkel kombinált hullámrugós, bonellrugós vagy táskarugós.

Ülőgarnitúrák Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

Népszerű magyar ülőgarnitúra gyártók több terméke is megtekinthető, kipróbálható Veszprémben, a Fa-Centrumban. Szintén forgalmazzuk a Kanizsa Trend termékeit áruházunkban. A sarokülő kiválasztásánál egyaránt szem előtt tartottuk a minőséget, a korrekt árakat és a garanciakezelést is. A legtöbb termékünk Magyarországon készül, de vannak olasz tervek alapján készülő ülőgarnitúráink is. Ezen felül pedig formatervezők lelkes csapata dolgozik ezeken a garnitúrákon, hogy a modern lakberendezési trendeket lekövessék.

Kérdésed van? Küldhetsz üzenetet a Messengeren is!

You cannot copy content of this page

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?