Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Valencia sarokgarnitúra

245 900 Ft

A modern kivitelű VALENCIA sarokgarnitúra ágyneműtartóval, állítható fejtámlákkal, ágyfunkcióval kérhető. Igényes megjelenésű, stabil fém lábakkal, hullámrugókat tartalmazó kényelmes ülőfelülettel.

Ára (ágyneműtartós, ágyazható változatban, választható B. kategóriás szövettel): 286.900.-

A sarokváltozat mérete: 263*83*214 cm.

Az extra funkciók nélkül már 245.900.-tól rendelhető! Kanapé változat is kérhető belőle (2 vagy 3 személyes)!

Kiállítva megtekinthető, elvihető kellemes tapintású kék szövettel. Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Valencia sarokgarnitúra

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page