Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Claudia 2 ajtós 3 fiókos fenyő nagyszekrény

132 800 Ft 119 520 Ft

Tömör, északi skandináv borovi fenyőből készült, fenyő szekrény. A selyemfényű UV lakk felületkezelés kiemeli a szekrény természetes natúr színét. A belső kialakítása kivételesen praktikus, egyik oldalán polcos és fiókos, a másik oldalán pedig akasztós résszel nagyszerű tárolási lehetőséget biztosít a ruháknak. Igényes, stabil kivitelben! Minőségi magyar termék.

Mérete: 180*80*62 cm

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is! A szekrényhez magasító elem kérhető kedvező áron.

További termék információ

A feltüntetett ár a natúr fenyő Claudia 2 ajtós 3 fiókos nagyszekrényre vonatkozik! Nagyszerűen kombinálható a Claudia fenyőbútor-családunkkal, így akár az egész hálószoba azonos stílusban rendezhető be valódi borovi fenyő bútorainkkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Claudia 2 ajtós 3 fiókos fenyő nagyszekrény

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.