Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Washington ülőgarnitúra (sarok vagy U alak)

269 900 Ft 232 900 Ft

A WASHINGTON egy modern, szögletesebb vonalvezetésű, kényelmes sarokgarnitúra. Az állítható fejtámlák is szavatolják a kényelmet, a választható kontraszt tűzéssel ellátott ülőfelület pedig egyedi, elegáns megjelenést eredményez. Most készletről extra kedvező áron elérhető.

  • Ágyazható, fekvőfelület: 125*215 cm
  • Befoglaló méret: 270*175 cm
  • Jobbos és balos kivitelben is kapható

Már 204.500 Ft-tól rendelhető L alakú sarokváltozatban, ágyfunkció és ágyneműtartó nélkül. Ágyfunkcióval és ágyneműtartóval 253.900 Ft-tól rendelhető. Igény szerint ülőke is rendelhető hozzá, azonos stílusban. U alakban is elérhető, ebben az esetben az ára alap (B kategóriás szövettel) 293.200 Ft.

Nagy szövetválasztékból rendelhető! Raktárkészletről akár azonnal elvihető, most extra kedvezménnyel! Minőségi magyar termék.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Washington ülőgarnitúra (sarok vagy U alak)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page