🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Washington ülőgarnitúra (sarok vagy U alak)

253 900 Ft

A WASHINGTON egy modern, szögletesebb vonalvezetésű, kényelmes sarokgarnitúra. Az állítható fejtámlák is szavatolják a kényelmet, a választható kontraszt tűzéssel ellátott ülőfelület pedig egyedi, elegáns megjelenést eredményez. Most készletről extra kedvező áron elérhető.

  • Ágyazható, fekvőfelület: 125*215 cm
  • Befoglaló méret: 270*175 cm
  • Jobbos és balos kivitelben is kapható

Már 204.500 Ft-tól rendelhető L alakú sarokváltozatban, ágyfunkció és ágyneműtartó nélkül. Ágyfunkcióval és ágyneműtartóval 253.900 Ft-tól rendelhető. Igény szerint ülőke is rendelhető hozzá, azonos stílusban. U alakban is elérhető, ebben az esetben az ára alap (B kategóriás szövettel) 293.200 Ft.

Nagy szövet- és bőrválasztékból rendelhető! Minőségi magyar termék.

Áruházunkban prémium kivitelben van kiállítva: Soft Clean vízzel tisztítható szövettel kiállítva, nagyobb méretű, ágyazható “L” sarok, nagy ágyneműtartóval.

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Választható szövetek és valódi bőrök a bútorhoz – rendeld meg szinte bármilyen egyedi színben! 

A bútor számos magas kopásállóságú szövettel rendelhető, változatos színekkel és textúrákkal. Szöveteink között többféle vízzel mosható, kisállat- és gyerekbarát szövetet is találsz (pl. Aqua Clean® szövetek). Vannak kedvező árú ill. prémiumkategóriás szöveteink egyaránt. A szövetválaszték személyesen áruházunkban tekinthető meg. A kép illusztráció.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page