Washington sarok

269 900 Ft 219 900 Ft

A WASHINGTON egy modern vonalvezetésű, kényelmes sarokgarnitúra. Az állítható támlák is szavatolják a kényelmet, a tűzött ülőfelület pedig részletesen kidolgozott, elegáns megjelenést eredményez. Most kedvező áron elérhető. Érdemes személyesen is megnézni, mivel valójában az árához képest egy elég nagy méretű sarokról van szó!

  • Ágyazható, fekvőfelület: 125*215 cm
  • Befoglaló méret: 270*175 cm
  • Jobbos és balos kivitelben is kapható

Nagy szövetválasztékból rendelhető! Raktárkészletről, azonnal elvihető fehér alsó résszel és sötétbarna ülőfelülettel.

A kedvezményes fix ár a készleten lévő darabokra vonatkozik, rendelés esetén az ülőgarnitúra ára a választott szövetektől függ.

Washington sarok

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.