Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Claudia 2 ajtós, polcos fenyő szekrény

92 980 Ft 73 210 Ft

Két ajtós szekrény borovi fenyőből. A szekrény stabil felépítésű, a belső elrendezése választható. Mérete: 180*80*45 cm, de 62 cm-es mélységgel is elérhető, ebben az esetben még nagyobb tárolóhelyet kapunk.  Minőségi magyar termék!

Egyéb elrendezésekkel is kérhető! Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is! A szekrényhez magasító elem kérhető kedvező áron.

További termék információ

A feltüntetett ár a Claudia 2 ajtós natúr fenyő szekrényre vonatkozik 45 cm-es mélységgel, polcos elrendezéssel. Nagyszerűen kombinálható a Claudia fenyőbútor-családunkkal, így az egész hálószoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Claudia 2 ajtós, polcos fenyő szekrény

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.