Baby Kombi gyerekmatrac

A matrac két oldalán a kellően feszes fekvőfelületet biztosító nemezelt kókuszrost lapok közé egy 4 cm vastag, ún. ortopedikus hab magrészt helyeztek. A magrész kellően rugalmas, a csöppségek számára megfelelő alátámasztási képessége miatt is ideális választás lehet.

Az antiallergén burkolóanyag és a matrac huzatába steppelt antiallergén klímaszál pedig száműzi az allergéneket. Az átszellőző matracmag a nedvesség- és hőszabályozó EVOkid huzattal megfelelő alvásklímát biztosít.

Baby Kombi gyerekmatrac

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.