Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Angel elemes bútorcsalád (ifjúsági bútorok)

Az ANGEL egy modern vonalvezetésű, elsősorban fiatalok számára tervezett elemes bútorcsalád. A magas minőségű elemek törtfehér, szürkés árnyalatú “fehérített tölgy” színű, a karcolást és a magas hőmérsékletet is jól tűrő laminált bútorlapokból készülnek.

18 féle elemével az egész hálószoba, gyerekszoba, ifjúsági szoba praktikusan berendezhető!

  • Ágy, íróasztal, különböző méretű szekrények és komódok, polcos szekrények, polc az íróasztal fölé, éjjeliszekrény és sarokszekrény is megtalálható a bútorcsalád elemei között. Bővebb információ áruházunkban!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Angel elemes bútorcsalád (ifjúsági bútorok)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page