Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Picanto sarok

166 900 Ft

A PICANTO sarkunkat lágyan ívelt formák, trendi megjelenés jellemzi. Minden nappaliban jól mutat. Kellemes színkombinációkkal, hogy garantáltan otthon érezd magad. Kisebb lakásba is ideális választás.

  • Ágyazható, ágyneműtartós sarok
  • Jobbosra és balosra is szerelhető
  • Befoglaló méret: 265*165 cm

Nagyobb sarokváltozatban is kapható, 5 párnás verzióban. A kisebb verzió már 166.900 Ft-tól rendelhető ágyfunkcióval és ágyneműtartóval. Igény szerint ülőke is rendelhető hozzá, azonos stílusban!

Készletről azonnal vihető. Most extra kedvezménnyel! Széles szövetválasztékból rendelhető. Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Picanto sarok

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page