Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Claudia fenyő komód 4 fiókos, széles

57 980 Ft

Fiókos komód kiváló minőségű skandináv borovi fenyőből. Erős felépítés, ívelt vonalvezetés jellemzi. Természetes natúr színben, vagy választható pácszínekkel is elérhető. A CLAUDIA komód nagyszerűen illik a többi CLAUDIA fenyőbútorunkhoz, legyen szó hálószoba vagy nappali bútoroktól!

Mérete: 77*80*45 cm

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár a Claudia 4 fiókos natúr fenyő komódunkra vonatkozik 77*80*45 cm-es méretben. Nagyszerűen kombinálható a Claudia fenyőbútor-családunkkal, így az egész hálószoba vagy nappali azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Claudia fenyő komód 4 fiókos, széles

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.