Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Pandini ülőgarnitúra

258 400 Ft

A népszerű PANDINI sarkunk a kerekített formáinak köszönhetően kellemes megjelenésű, otthonos, kényelmes ülőgarnitúra. A sarok és a fotel megvásárolható együtt, vagy akár külön is. A sarok ággyá alakítható, így alvásra is alkalmas.

Jellemzői:

  • jobbos és balos változatban is
  • ágyneműtartós
  • ágyazható, fekvőfelülete: 120*190 cm
  • befoglaló mérete: 251*176 cm
  • a fotel mérete: 95*90 cm

258.400 Ft-tól rendelhető ágyneműtartóval, ágyfunkcióval. Ezek nélkül már 202.200 Ft-tól elérhető. Kanapé változatban is rendelhető már 102.600 Ft-tól. Kiegészítő fotel vagy tárolós ülőke is rendelhető hozzá igény szerint, azonos stílusban. Az ár az opcionálisan, tetszőleges mennyiségben rendelhető fejtámlákat nem tartalmazza.

Akár készletről, azonnal elvihető. Most extra kedvezménnyel! Széles szövetválasztékből rendelhető! Minőségi magyar termék.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pandini ülőgarnitúra

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page