Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Cleveland sarokgarnitúra (nagy méretű)

341 400 Ft

A CLEVELAND sarok egy nagy méretű sarokgarnitúra fiatalos és harmonikus kivitelben. Ideális választás lehet egy nagyobb nappaliba is, ahol otthonos és igényes életteret teremt. A kényelemről gondoskodnak az állítható fejtámlák és karfák is!

  • Ágyazható, ágyneműtartós/tárolós modell
  • Fekvőfelület mérete: 130*213 cm
  • Befoglaló méret: 305*261 cm

Már 303.500 Ft-tól rendelhető ágyneműtartó és ágyfunkció nélkül. Tárolóval, ágyfunkcióval 341.400 Ft-tól elérhető. Igény szerint ülőke is rendelhető hozzá, azonos stílusban.

Nagy szövetválasztékból rendelhető. Akár készletről, azonnal elvihető fehér-világosszürke szövetkombinációval, kedvezményes áron. Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Cleveland sarokgarnitúra (nagy méretű)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page