🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Helsinki kanapé (dupla táskarugós, ágyazható)

219 500 Ft

Dupla táskarugós kialakításának köszönhetően mindennapi alvásra is bátran tudjuk ajánlani, 200 cm hosszú fekvőfelülettel. A táskarugós kivitel biztosítja, hogy fekvő pozícióban a test vonalához nagyszerűen alkalmazkodik a fekvőfelület.

A kanapé gyorsan ággyá nyitható és ágyneműtartó funkcióval is rendelkezik. A tűzött, vastagon párnázott támlarész nem csak szép, hanem nagyon kényelmes is.

  • Mérete: 235 * 95 cm
  • Fekvőfelület mérete (nyitva): 200 * 146 cm
  • Ülés magassága: 45 cm

Rengeteg féle szövettel rendelhető meg, sokféle különböző színben!

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Néhány szövet a sok közül megtekinthető a képeken. Áruházunkban egyedi, divatos, világos türkiz színben kiállítva tekinthető meg és azonnal vihető. A fa lábak pácszíne szintén választható (pl. éger, wenge, világos dió, sonoma tölgy, stb.). Az üzletünkben kiállított darab ára: 219.500.- a választott szövettől függően az ár változhat.

Választható szövetek a bútorhoz – rendeld meg szinte bármilyen egyedi színben! 

A bútor számos magas kopásállóságú szövettel rendelhető, változatos színekkel és textúrákkal. Szöveteink között többféle vízzel mosható, kisállat- és gyerekbarát szövetet is találsz (pl. Aqua Clean® szövetek). Vannak kedvező árú ill. prémiumkategóriás szöveteink egyaránt. A szövetválaszték személyesen áruházunkban tekinthető meg. A kép illusztráció.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page