Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Bismarck fotel

88 800 Ft

A BISMARCK egy kényelmes, magas minőségű fotel, amely esztétikus stílusban készül. Az igényes megjelenésű világosszürke szövet szinte minden enteriőrbe jól illik.

A fotel lábai tömörfából készültek és dió színre vannak pácolva.

Méretek:

  • Magasság: 102 cm
  • Szélesség: 76 cm

Készletről, azonnal vihető! Csak világosszürke színben elérhető. 

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Bismarck fotel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Kategória Címkék , ,

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page