Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Baby Kokos gyermekmatracok (több méretben)

19 800 Ft

A BABY KOKOS 6 cm vastag matrac a süppedős matracokkal szemben, az életkorból adódó elvárásoknak megfelelően szabadabb mozgást és szabad légzést biztosít. A matracmag antiallergén anyaggal húzott, az EVOkid huzat medig kiváló nedvesség- és hőszabályozó képességekkel rendelkezik. Magyar termék, mostható és levehető huzattal!

  • 60*120 cm: 19.800.-
  • 70*120 cm: 21.900.-
  • 70*140 cm: 23.900.-
  • 80*160 cm: 27.900.-
  • 90*200 cm: 34.900.-

A matracok 9 cm-es változatban is elérhetőek!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Baby Kokos gyermekmatracok (több méretben)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page