Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

FA-160 franciaágy (ágykeret ágyráccsal)

Gázrugós, ágyneműtartós franciaágy keret több méretben és színben.

  • 140*200 cm most csak 116.900,-
  • 160*200 cm most csak 120.800,-
  • 180*200 cm most csak 130.700,-

Minőségi magyar termék! Több színben rendelhető, rövid 1-2 hetes rendelési idővel, vagy akár raktárról azonnal elvihető. Kiállítva megtekinthető a Fa-Centrumban. Az ágyakhoz azonos stílusban komplett hálószoba berendezést, szekrényeket és elemes bútorokat tudunk ajánlani.

Áruházunkban széles matracválasztékkal várjuk, kedvező árakon!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

FA-160 franciaágy (ágykeret ágyráccsal)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.