Natúr és színes fenyőbútorok Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

Natúr és színes fenyőbútoraink ideális választást jelentenek azoknak a családoknak, akik a természetes, környezetbarát anyagokat helyezik előtérbe a lakberendezésben is. A fenyőbútoraink Magyarországon készülnek, megbízható minőségben és változatos elemekkel. Igényes, világosabb vagy sötétebb (antikolt) színekben kínáljuk bútorainkat, a fiatalabbak számára pedig színes fenyő szoba összeállításokat is forgalmazunk.

Miért rendezzük be fenyőbútorokkal otthonunkat?

A fenyő mellett az egyik leggyakoribb érv, hogy természetes alapanyag, ára pedig más valódi tömörfa bútorokénál alacsonyabb, hiszen egy olcsóbb fafajtáról beszélünk. A fenyő, ha megfelelően odafigyelünk rá, időtálló, de a kor előrehaladtával a fa sötétebb árnyalatot vesz fel. A fenyőbútorokkal könnyedén természetközeli, rusztikus hangulatot varázsolhatunk otthonainkban.

Fenyő szekrények, fenyő ágyak, étkezők és gyermekbútorok

A fenyő bútorok könnyen kezelhetők, igény szerint akár festhetők is. Legfőbb partnerünk, a családi vállalkozásként indult Etsberger Kft. mára Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója. Így elmondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott fenyőbútorok 10 fél pácolt színösszeállításban, modern és környezetbarát technológiával készülnek, a szigorú EU-s szabványoknak megfelelően. Nézd meg bútorkínálatunkat Veszprémben, az Orgona u. 1. szám alatt található áruházunkban!  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fenyőbútorokat?

Nézzük meg a bútorokat közelebbről is, és ellenőrizzük azok minőségét. A Fa-Centrumban számos fenyőbútort tekinthetsz meg Veszprémben, kínálatunkban szerepelnek étkezők, ágyak, fenyő hálószoba bútorok, szekrények, komódok, gyermek és ifjúsági bútorok, íróasztalok. Igyekszünk minden fajtából, típusból kiállítani egyet-egyet ill. a legnépszerűbb modelleket készletein is tartani.   

Színes Fenyőbútorok

Színes fenyőbútoraink a fenyő természetességét vidám, élénk színekkel kombinálják.
Állíts össze hangulatos szobát kiváló minőségű színes fenyőbútoraink segítségével. Kifejezetten ajánljuk őket gyermekeknek és fiataloknak! 

Fenyő Bútorok Gyerekeknek

Fenyőbútorok, szekrények, ágyak és komódok változatos elemekkel és elrendezéssel. A természetes anyagokat, a valódi fenyőfa felületeket színes elemekkel is kiegészítheted. Fenyőbútorainkkal vidám hangulatú, élettel teli gyerekszoba rendezhető be. 

Kiemelt és Akciós Fenyőbútorok

Vásárolj fenyőbútorokat kedvezményes áron a Fa-Centrumban. Készletről viheted el az akciós és kiemelt fenyő bútorainkat. Akár több 10.000 Ft-tal olcsóbban!