Minőségi magyar

Kiváló minőségű Etsberger fenyőbútorok Veszprémben a Fa-Centrumban

Natúr és pácolt fenyőbútorok | Színes fenyőbútorok | Fenyő gyermekbútorok | Készletről elvihető és akciós termékek

Natúr és pácolt fenyőbútorok

Természetes hatású otthonok új köntösben fenyőbútoraink segítségével. Környezetbarát technológia, semleges fa színek, amelyek minden otthonba nagyszerűen illenek.

Natúr és színes fenyőbútorok Veszprémben a Fa Centrum kínálatában

Natúr és színes fenyőbútoraink ideális választást jelentenek azoknak a családoknak, akik a természetes, környezetbarát anyagokat helyezik előtérbe a lakberendezésben is. A fenyőbútoraink Magyarországon készülnek, megbízható minőségben és változatos elemekkel. Igényes, világosabb vagy sötétebb (antikolt) színekben kínáljuk bútorainkat, a fiatalabbak számára pedig színes fenyő szoba összeállításokat is forgalmazunk.

Miért rendezzük be fenyőbútorokkal otthonunkat?

A fenyő mellett az egyik leggyakoribb érv, hogy természetes alapanyag, ára pedig más valódi tömörfa bútorokénál alacsonyabb, hiszen egy olcsóbb fafajtáról beszélünk. A fenyő, ha megfelelően odafigyelünk rá, időtálló, de a kor előrehaladtával a fa sötétebb árnyalatot vesz fel. A fenyőbútorokkal könnyedén természetközeli, rusztikus hangulatot varázsolhatunk otthonainkban.

Fenyő szekrények, fenyő ágyak, étkezők és gyermekbútorok

A fenyő bútorok könnyen kezelhetők, igény szerint akár festhetők is. Legfőbb partnerünk, a családi vállalkozásként indult Etsberger Kft. mára Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója. Így elmondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott fenyőbútorok 10 fél pácolt színösszeállításban, modern és környezetbarát technológiával készülnek, a szigorú EU-s szabványoknak megfelelően. Nézd meg bútorkínálatunkat Veszprémben, az Orgona u. 1. szám alatt található áruházunkban!  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fenyőbútorokat?

Nézzük meg a bútorokat közelebbről is, és ellenőrizzük azok minőségét. A Fa-Centrumban számos fenyőbútort tekinthetsz meg Veszprémben, kínálatunkban szerepelnek étkezők, ágyak, fenyő hálószoba bútorok, szekrények, komódok, gyermek és ifjúsági bútorok, íróasztalok. Igyekszünk minden fajtából, típusból kiállítani egyet-egyet ill. a legnépszerűbb modelleket készletein is tartani.   

Színes fenyő bútoraink

Színes fenyőbútoraink a fenyő természetességét vidám, élénk színekkel kombinálják. Kifejezetten ajánljuk őket fiataloknak és gyerekszobákba.

Fenyő gyermekbútorok

Fenyő bútorok változatos elemekkel és elrendezéssel, természetes anyagokból és valódi fenyőből. Fenyőbútorainkkal vidám hangulatú, élettel teli gyerekszobákat rendezhetsz be.