Ajándék, Konyha és Lakás dekoráció

A legtöbb áruháznak nincs lelke. Bemész és nagy fém tárolórekeszekben egymásra vannak dobálva a tonnaszámra készülő kínai import cuccok. Persze, sokszor tényleg filléres áron. Na ehhez képest mi valami mást… fenntarthatóbbat, különlegesebbet, értékesebbet szeretnénk megvalósítani.

Szóval gyere el hozzánk és válogass a lakberendezési tárgyaink, ajándéktárgyaink, dísztárgyaink közül! Főleg vintage vagy rusztikus stílusú, retró, kézműves és fa lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket találsz nálunk. De hogy ne hiába gyere, igyekszünk ide is feltölteni, aktualizálni, hogy pontosan mit is találsz nálunk. Görgess lejjebb!

Porcelán Készletek, Konyhai Dísztárgyak és Kiegészítők

Egyedi, aprólékosan kidolgozott porcelánok, konyhai dísztárgyak és használati tárgyak, amelyekkel kellemesen otthonos, rusztikus, provance-i vagy vintage hangolatot varázsolhatsz a konyhában is.

Fali dekor képek, virágtartók és más egyedi újdonságok

Kulcstartó és tároló dobozok,
Díszdobozok és dísztárgyak

Zománcolt edények,
Fa tálak és más konyhai eszközök

A kiváló minőségű zománcos termékekkel igazi retró hangulatot varázsolhatunk a konyhában, vagy a nyaralónkban. Termékeink ugyanolyan időtállóak, mint egykor a nagymama edényei voltak. Hagyományos piros és piros pöttyös, bocis és virágmintás mintákkal, az icipici kispoharaktól kezdve az egészen nagy edényeking szinte mindent megtalálsz.

Fonott kosarak és tárolók,
Fa madáretetők

A Fa-Centrumban most rengeteg különböző formájú és méretű fonott kosarat, fonott tárolót és tartódobozt, fás kosarat és fonott bevásárló kosarat is találsz. Válaszd a környezetbarát anyagokból, kézzel készült termékeinket a veszprémi áruházunkban. Fa madáretetők szintén nagy választékban elérhetőek, a készlet erejéig.

Ajándék utalványok

A tökéletes ajándékot keresed? A Fa-Centrum ajándékutalványait minden alkalomra ajánlani tudjuk. A bútorok és az egyedi stílusú lakberendezési tárgyak, kiegészítők iránt érdeklődő megajándékozott 1 éven belül bármire beválthatja a kapott ajándékutalványt. Ajándékutalványainkat kérd áruházunkban a pénztárnál vagy munkatársainktól! 

017-shopping-bag

Egyedi dekorációs és lakberendezési tárgyak, bútorok

A Fa-Centrumban sok-sok ajándéktárgyat, dísztárgyat, egyedi lakberendezési kiegészítőt és bútort forgalmazunk. Ajándékutalványaink az összes termékünkre beválthatóak.

032-location

Igény szerint, rugalmasan beváltható ajándékutalványok

Ajándékutalványaink az utalvány megvásárlásától számított 1 évig bármikor felhasználhatóak (ill. akár át is lehet ruházni az utalványokat). 

004-shopping-1

Minden alkalomra nagyszerű választás lehet

Többféle alkalomra kínálunk speciális ajándékkártyákat. Utalványainkat kifejezetten ajánljuk születésnapra, esküvőre, lakberendezéshez vagy otthonteremtéshez ajándékként.

003-tag

Különböző címletekben, bármilyen termékünkre

Utalványaink az akciós termékeinkre is felhasználhatóak, és több címletben kaphatóak, 2.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft és 20.000 Ft értékben is.