Ajándék, Konyha és Lakás dekoráció

Lakberendezési tárgyak, ajándéktárgyak, dísztárgyak a Fa-Centrum kínálatában, Veszprémben. Válogass egyedi vintage és retró ajándéktárgyaink közül! 

Porcelán Készletek, Konyhai Dísztárgyak és Kiegészítők

Egyedi konyhai porcelánok és használati tárgyak, amelyekkel kellemesen otthonos, rusztikus, provance-i vagy vintage hangolatot varázsolhatsz a konyhában is. A legkülönlegesebb lakberendezési tárgyakat találod nálunk.

Kulcstartó és tároló dobozok,
Díszdobozok és dísztárgyak

Érdemes hozzánk eljönni: áruházunkban még több egyedi ajándéktárgy és lakberendezési kiegészítő közül válogathatsz. Repülj velünk a mediterrán hangulatú, napos Provance vidékeire! Vagy varázsolj a lankás, meleg Toscanára emlékeztető atmoszférát!

Zománcolt edények,
Fa tálak és más konyhai eszközök

Kiváló minőségű zománcos termékeinkkel Te is berendezheted a konyhát, a nyári lakot. Termékeink ugyanolyan időtállóak, mint egykor a nagymama edényei voltak. Hagyományos piros és piros pöttyös, boci és virágmintás zománccal, az icipici kispohártól kezdve a nagyobb edényeking és sok egyedi konyhai kiegészítőig nálunk mindent megtalálsz!

Fonott kosarak és tárolók,
Fa madáretetők

Sok-sok kézzel készült fonott kosár és tároló doboz érkezett áruházunkba. A Fa-Centrumban most rengeteg fonott kosarat, fonott tárolót és tartódobozt, fás kosarat és fonott bevásárló kosarat is találsz. Fa madáretetők szintén nagy választékban, a készlet erejéig!

Ajándék utalványok

A tökéletes ajándékot keresed? A Fa-Centrum ajándékutalványai minden alkalomra kiváló választást jelentenek. Ajándékutalványainkat kérd áruházunkban a pénztárnál vagy munkatársainktól! 

017-shopping-bag

Egyedi dekorációs és lakberendezési tárgyak, bútorok

A Fa-Centrumban sok-sok ajándéktárgyat, dísztárgyat, egyedi lakberendezési kiegészítőt és bútort forgalmazunk. Ajándékutalványaink az összes termékünkre beválthatóak.

032-location

Igény szerint, rugalmasan beváltható ajándékutalványok

Ajándékutalványaink az utalvány megvásárlásától számított 1 évig bármikor felhasználhatóak (ill. akár át is lehet ruházni az utalványokat). 

004-shopping-1

Minden alkalomra nagyszerű választás lehet

Többféle alkalomra kínálunk speciális ajándékkártyákat. Utalványainkat kifejezetten ajánljuk születésnapra, esküvőre, lakberendezéshez vagy otthonteremtéshez ajándékként.

003-tag

Különböző címletekben, bármilyen termékünkre

Utalványaink az akciós termékeinkre is felhasználhatóak, és több címletben kaphatóak, 2.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft és 20.000 Ft értékben is.