Ajándék, Konyha és Lakás dekoráció

Lakberendezési tárgyak, ajándéktárgyak, dísztárgyak a Fa-Centrum kínálatában, Veszprémben. Válogass egyedi vintage és retró ajándéktárgyaink közül! 

Tavaszi és húsvéti dekoráció és ajándéktárgyak

Porcelán Készletek, Konyhai Dísztárgyak és Kiegészítők

Egyedi konyhai porcelánok és használati tárgyak, amelyekkel kellemesen otthonos, rusztikus, provance-i vagy vintage hangolatot varázsolhatsz a konyhában is. A legkülönlegesebb lakberendezési tárgyakat találod nálunk.

Kulcstartó és tároló dobozok,
Díszdobozok és dísztárgyak

Érdemes hozzánk eljönni: áruházunkban még több egyedi ajándéktárgy és lakberendezési kiegészítő közül válogathatsz. Repülj velünk a mediterrán hangulatú, napos Provance vidékeire! Vagy varázsolj a lankás, meleg Toscanára emlékeztető atmoszférát!

Zománcolt edények,
Fa tálak és más konyhai eszközök

Kiváló minőségű zománcos termékeinkkel Te is berendezheted a konyhát, a nyári lakot. Termékeink ugyanolyan időtállóak, mint egykor a nagymama edényei voltak. Hagyományos piros és piros pöttyös, boci és virágmintás zománccal, az icipici kispohártól kezdve a nagyobb edényeking és sok egyedi konyhai kiegészítőig nálunk mindent megtalálsz!

Fonott kosarak és tárolók,
Fa madáretetők

Sok-sok kézzel készült fonott kosár és tároló doboz érkezett áruházunkba. A Fa-Centrumban most rengeteg fonott kosarat, fonott tárolót és tartódobozt, fás kosarat és fonott bevásárló kosarat is találsz. Fa madáretetők szintén nagy választékban, a készlet erejéig!

Ajándék utalványok

A tökéletes ajándékot keresed? A Fa-Centrum ajándékutalványai minden alkalomra kiváló választást jelentenek. Ajándékutalványainkat kérd áruházunkban a pénztárnál vagy munkatársainktól! 

017-shopping-bag

Egyedi dekorációs és lakberendezési tárgyak, bútorok

A Fa-Centrumban sok-sok ajándéktárgyat, dísztárgyat, egyedi lakberendezési kiegészítőt és bútort forgalmazunk. Ajándékutalványaink az összes termékünkre beválthatóak.

032-location

Igény szerint, rugalmasan beváltható ajándékutalványok

Ajándékutalványaink az utalvány megvásárlásától számított 1 évig bármikor felhasználhatóak (ill. akár át is lehet ruházni az utalványokat). 

004-shopping-1

Minden alkalomra nagyszerű választás lehet

Többféle alkalomra kínálunk speciális ajándékkártyákat. Utalványainkat kifejezetten ajánljuk születésnapra, esküvőre, lakberendezéshez vagy otthonteremtéshez ajándékként.

003-tag

Különböző címletekben, bármilyen termékünkre

Utalványaink az akciós termékeinkre is felhasználhatóak, és több címletben kaphatóak, 2.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft és 20.000 Ft értékben is.