Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Luca tolóajtós gardróbszekrények (magasítható, több méretben és színben)

A LUCA tolóajtós gardróbszekrényeinkben szinte minden elfér! Nincs többé gond azzal, hogy nem elég nagy a szekrény a ruháknak és a tárgyaknak. Az állítható lábaknak köszönhetően ha nem teljesen egyenletes a padló, akkor is résmentesen záródnak az ajtók. A szekrények felső tolóajtós és alsó fiókos magasító elemekkel is rendelhetőek, így akkor is ki tudjuk használni a teret, ha magas a belmagasság. A tolóajtó nyitásához nincs plusz helyre szükség, így akkor is jó választás egy ilyen szekrény, ha kisebb a szoba.

  • Rengeteg különböző, kellemes színben lehet a korpuszt és a frontokat kiválasztani
  • Az ajtókra akár magasfényű díszbetét, tükörbetét vagy teljes tükör is rendelhető
  • A szekrények kétajtós (160 cm), háromajtós (239 cm) és négyajtós (318 cm) kivitelben is elérhetőek
  • Az állítható lábaknak köszönhetően ha nem teljesen egyenletes a padló, akkor is résmentesen záródnak az ajtók

Kiállítva áruházunkban két különböző kétajtós változatban, rendelhető kedvező áron, bármilyen egyedi kivitelben. A szekrény belső elrendezése (akasztós rész, polcos és fiókos részek) is tetszés szerint módosítható!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Luca tolóajtós gardróbszekrények (magasítható, több méretben és színben)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page