🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Luca tolóajtós gardróbszekrények (magasítható, több méretben és színben)

A LUCA tolóajtós gardróbszekrényeinkben szinte minden elfér! Nincs többé gond azzal, hogy nem elég nagy a szekrény a ruháknak és a tárgyaknak. Az állítható lábaknak köszönhetően ha nem teljesen egyenletes a padló, akkor is résmentesen záródnak az ajtók. A szekrények felső tolóajtós és alsó fiókos magasító elemekkel is rendelhetőek, így akkor is ki tudjuk használni a teret, ha magas a belmagasság. A tolóajtó nyitásához nincs plusz helyre szükség, így akkor is jó választás egy ilyen szekrény, ha kisebb a szoba.

  • Rengeteg különböző, kellemes színben lehet a korpuszt és a frontokat kiválasztani
  • Az ajtókra akár magasfényű díszbetét, tükörbetét vagy teljes tükör is rendelhető
  • A szekrények kétajtós (160 cm), háromajtós (239 cm) és négyajtós (318 cm) kivitelben is elérhetőek
  • Az állítható lábaknak köszönhetően ha nem teljesen egyenletes a padló, akkor is résmentesen záródnak az ajtók

Kiállítva áruházunkban két különböző kétajtós változatban, rendelhető kedvező áron, bármilyen egyedi kivitelben. A szekrény belső elrendezése (akasztós rész, polcos és fiókos részek) is tetszés szerint módosítható!

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

A termékek belsejében a lapok fehér színben kerülnek gyártásra. A termékek alapesetben lapraszerelten, gyári csomagolásban kerülnek átadásra a könnyebb szállíthatóság érdekében.

INFORMÁCIÓK AZ ÖSSZESZERELÉSHEZ

Lapraszerelt bútorainkhoz szerelési szolgáltatás kérhető (szerelési díj: a megrendelt termékek árának a 10%-a).

Kérjük a lapraszerelt bútorok összeszerelését a sérülések elkerülése érdekében mindig hozzáértő személy végezze a gyártói útmutató alapján. A szerelés során keletkezett sérülés nem tartozik a garancia hatálya alá, azért felelősséget nem vállalunk. Ha nem vagy biztos benne, inkább kérd szakszerű összeszerelési szolgáltatásunkat.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page