🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Kora elemes bútorcsalád

Igényes, klasszikus megjelenésű bútorcsalád fehér andersen fenyő vagy sötétebb barna “samoa king” színben. Elegáns fém foganytúkkal!

Széles elemválaszték: dolgozószoba, nappali, étkező, hálószoba berendezésére is lehetőség van a KORA bútorok tetszőleges elemeivel.

A KORA termékcsalád teljes elemválasztéka árakkal és méretekkel megtalálható a katalógusunkban. (120. oldal) A nyomtatott katalógus elérhető üzletünkben.

Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényel. A készletről nem elérhető elemeit rövid, 1-2 hetes szállítási idővel tudjuk megrendelni.

 

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

A termékek alapesetben lapraszerelten, gyári csomagolásban kerülnek átadásra a könnyebb szállíthatóság érdekében.

INFORMÁCIÓK AZ ÖSSZESZERELÉSHEZ

Lapraszerelt bútorainkhoz szerelési szolgáltatás kérhető (szerelési díj: a megrendelt termékek árának a 10%-a).

Kérjük a lapraszerelt bútorok összeszerelését a sérülések elkerülése érdekében mindig hozzáértő személy végezze a gyártói útmutató alapján. A szerelés során keletkezett sérülés nem tartozik a garancia hatálya alá, azért felelősséget nem vállalunk. Ha nem vagy biztos benne, inkább kérd szakszerű összeszerelési szolgáltatásunkat.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page