Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Domino kanapék (nyitható)

129 900 Ft

Mutatós és praktikus kanapék akár egészen kis méretben is. Ha szeretnénk a vendégeinknek kényelmes fekhelyet biztosítani kis helyen, akkor ez a kanapé ideális választás lehet. Kellemes szövetválaszték áll a rendelkezésünkre, hogy a lakásba legjobban illő darabot válasszuk. Ágynemtartós modell!

  • 146 cm szélességben, mely 120*200 cm fekvőfelületű ággyá alakítható. 129.900 Ft-tól
  • 166 cm szélességben, mely 140*200 cm fekvőfelületű ággyá alakítható. 135.900 Ft-tól

Minőségi magyar termék! Ára a választott szövettől függően változhat.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Domino kanapék (nyitható)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.