Box bútorcsalád (nappali, hálószoba, ifjúsági)

Nappali, háló vagy ifjúsági szoba? A modern, divatos trendek alapján készült BOX bútorcsalád elemeivel bármelyiket berendezheted. A bútorokat akár színazonos, akár fehér fronttal rendeled, a fehér dobozok mindenhol jelen vannak – a komódokban, a TV állványokban, a dohányzóasztalban és az íróasztalban is.

A BOX gardróbok csak a középen fehér betéttel rendelhetők!

Az elemek megrendelhetőek ill. készletről megvásárolhatóak áruházunkban. Az aktuális árainkról és a készleten lévő bútorainkról kérjük érdeklődj áruházunkban vagy elérhetőségeinken!

Box bútorcsalád (nappali, hálószoba, ifjúsági)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.