Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Baby Plus gyermekmatracok (több méretben)

25 580 Ft

A kókuszlap mellett gumilatex réteget is tartalmaz, így az anatómiailag helyes, stabil alátámasztás mellett kiváló rugalmassággal is bír a matrac. A BABY NATUR matracunk szabad légzést és a szabadabb mozgást biztosít, azáltal, hogy kevésbé süppedős. Az alváskomfortot növeli az antiallergén EVOkid matrachuzat.

  • 60*120 cm: 25.580.-
  • 70*120 cm: 28.800.-
  • 80*160 cm: 32.980.-
  • 90*200 cm: 93.880.-

Elfogyott

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Baby Plus gyermekmatracok (több méretben)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page