Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Gilda sarokkanapé

179 900 Ft 159 900 Ft

A GILDA egy praktikus, kis méretű, de igényes sarokkanapé, melyet az ívelt vonalvezetésű, szövetkombinációval bevont karfa még inkább egyedivé, kellemes megjelenésűvé tesz. Akár kisebb lakásba is ideális választás! A sarok olasz tervek alapján készül, Azoknak is ajánljuk, akiknek fontos a kiemelkedő ár-érték arány.

  • ágyazható, ágyneműtartós
  • jobbos és balos változatban is
  • befoglaló mérete: 250*161 cm
  • fekvőfelülete: 130*200 cm

Akár készletről, azonnal elvihető. Széles szövetválasztékből rendelhető! Magyarországon gyártott termék, olasz formaterv alapján.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page