Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Garda és Garda Plus tolóajtós gardróbszekrények

A GARDA tolóajtós gardróbszekrény kellemes világos sonoma tölgy vagy dijoni dió színben elérhető, alsó fiókos vagy felső polcos magasító elem is kérhető hozzá, a jobb helykihasználás érdekében.

A GARDA PLUS tolóajtós gardróbszekrény még letisztultabb, modernebb vonalvezetést kapott. Az akasztós szekrény kérhető világos sonoma tölgy színben, vagy fehér – világos sonoma tölgy összeállításban is. A polcos vagy fiókos magasító elemek pedig világos sonoma tölgy színben kaphatóak. A szekrény többféle belső elrendezéssel (akasztós-polcos, akasztós-akasztós) is elérhető.

Magas minőségű, erős, stabil magyar bútorok! Kiállítva megtekinthető áruházunkban, ahol kiválasztható a tetszőleges szín és elrendezés is.

További termék információ

A termékek anyaga: laminált bútorlap (megerősített élzárással)

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Garda és Garda Plus tolóajtós gardróbszekrények

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Kategória

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page