🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Bangkok elemes sarok (vagy U alak)

240 600 Ft

Modern, fiatalos sarokgarnitúra, mely U alakban vagy más összeállításban is elérhető. Praktikus kialakításának, keskeny karfáinak köszönhetően a mérete ideális, így akár egy kisebb lakás nappalijába is ideális, divatos választás lehet.

  • Rengeteg féle választható szövet és színárnyalat
  • Tetszőleges számú támlapárnával
  • Ágyneműtartós, ágyazható modell (felár ellenében)
  • Minőségi magyar termék
  • Fotel vagy puff is rendelhető hozzá, azonos stílusban

Áruházunkban kiállítva világosszürke szövettel, “L” alakú sarokváltozatban. A kiállított modell ára 2 db fejtámlával, sarokágy funkcióval, felnyíló ágyneműtartóval: 305.400 Ft. Befoglaló mérete: 233 * 80 * 196 cm.

L alakú sarokváltozatban extra funkciók és fejtámlák nélkül már 215.600 Ft-tól rendelhető! Elemekből összeállítható, többféle elrendezés is rendelhető!

Az ár a választott szövet, ill. az elrendezés és a funkciók függvényében változik. A 240.600 Ft-os ár tartalmazza: B. kat választható szövet, fém lábak, 2 db fejtámla.

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Választható szövetek a bútorhoz – rendeld meg szinte bármilyen színárnyalatban! 

A bútor számos magas kopásállóságú szövettel rendelhető, változatos színekkel és textúrákkal. Szöveteink között többféle vízzel mosható, kisállat- és gyerekbarát szövetet is találsz (pl. SoftClean® szövetek). Vannak kedvező árú ill. prémiumkategóriás szöveteink egyaránt. A szövetválaszték személyesen áruházunkban tekinthető meg. A kép illusztráció.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page