Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Marcus fenyő íróasztal (4 fiókos)

51 800 Ft 40 790 Ft

Praktikus és egyszerű 4 fiókos íróasztal. Természetes megjelenés a fenyő mintázatának köszönhetőek. Kérhető natúr fenyő színben lakkozással, vagy felár ellenében választható pácszínnel. A termék erős skandináv borovi fenyőből készül. Minőségi magyar termék!

Méretek: 110 cm széles, 73 cm magasság, 61 cm mélység.

További termék információ

A feltüntetett ár a natúr fenyő Marcus 4 fiókos íróasztalra vonatkozik! Nagyszerűen kombinálható a többi nappaliba, irodába vagy gyerekszobába való fenyőbútorunkkal, így akár az egész helyiség azonos stílusban rendezhető be valódi borovi fenyő bútorainkkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page