Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Kairo elemes ülőgarnitúrák

Ha egy igazán egyedi és személyre szabható ülőgarnitúrát keresel, akkor a KAIRÓ modellünket ajánljuk. Sokféle elemből variálható, nagyon kényelmes ülőfelülettel.

  • elektromos relax funkció,
  • kihúzható vendégágy,
  • lábtartós fotel,
  • USB csatlakozó,
  • pohártartó,
  • LED lámpa…

Kell ennél több?

Persze hogy kell! Azt még nem is említettük, hogy több száz színben rendelhető, melyek között számos gyönyörű, kellemes tapintású, vízzel tisztítható és kisállatbarát szövetet is találunk. Gyere el és győződj meg róla a saját szemeddel! Megtekinthető a Fa-Centrumban, ahol megtervezzük számodra a tökéletes ülőgarnitúrát az elérhető elemekből, és a legjobb ajánlatot kapod.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kairo elemes ülőgarnitúrák

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page