Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Claudia akasztós + polcos nagyszekrény

128 980 Ft 102 490 Ft

Nagy méretű fenyő szekrény, amely praktikus belső elrendezésű, egyik oldalán polcokkal, másik oldalán pedig akasztós résszel, felső polcokkal. A CLAUDIA 2 ajtós szekrényeink kiváló minőségű borovi fenyőből készülnek, stabil felépítéssel. Magyar termék!

Mérete: 180 cm magas, 80 cm széles, 62 cm mély.

Változatok:

  • Tükör nélkül:most csak 102.490.- (128.980.- helyett)
  • Tükrös szekrény: most csak 138.980.-

Az akciós ár kizárólag 2019.12.23-ig érvényes! 

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is! A szekrényhez magasító elem kérhető kedvező áron.

További termék információ

A feltüntetett ár a Claudia 2 ajtós natúr fenyő szekrényre vonatkozik, akasztós és polcos elrendezéssel, 62 cm-es mélységgel. Nagyszerűen kombinálható a Claudia fenyőbútor-családunkkal, így az egész hálószoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Claudia akasztós + polcos nagyszekrény

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.