Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Alíz ülőgarnitúra (sarok vagy kanapé)

268 500 Ft

Élvezd az ALÍZ sarokgarnitúra által nyújtott extra kényelmet, állítható fejtámlákkal. Otthonosan kerekített formák, kellően nagy méret. A legújabb lakberendezési trendeknek megfelelő, stílusos megjelenés. Mi más kellhet még?

  • Befoglaló mérete: 269*80*208 cm
  • A garnitúrába illesztett fejtámlafunkcióval
  • 3 személyes kisebb vagy nagyobb kanapé változatban is 

240.800 Ft-tól rendelhető, ágyneműtartó és ágyfunkció nélkül. 268.500 Ft-tól rendelhető ágyneműtartóval és sarokággyal. 3 személyes kanapé formában is rendelhető már 146.000 Ft-tól!

Akár készletről, azonnal elvihető. Széles szövetválasztékből rendelhető! Minőségi magyar termék.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Alíz ülőgarnitúra (sarok vagy kanapé)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page