Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Új termék: VENEZIA prémium kategóriás, moduláris ülőgarnitúra

Megérkezett áruházunkba a legújabb Kanizsa Trend  – Polsteria ülőgarnitúra, a VENEZIA. Kellemes, elegáns világos beige színben, bőrrel kiállítva megtekinthető. Részletek az alábbi Facebook bejegyzésben:

Luxus a nappalidban

  • Maximális kényelem, időtlen elegancia.
  • Rengeteg strapabíró, vízzel tisztítható, gyerek- és kisállatbarát szövet választható hozzá!
  • Szinte a szivárvány minden árnyalatában.
  • Ágyazható, ágyneműtartós kivitelben, króm lábakkal.
  • Tetszőleges kivitel: “L” vagy “U” alakú sarok, 3-2-1-es elrendezés, vagy önálló kanapé, fotel is kérhető belőle, a moduláris elemlistának köszönhetően személyre szabható az ülőgarnitúra elrendezése is.
  • Kényelmes, hullámrugós ülőfelületek.

Kanizsa Trend garancia

A minőségi, hazai ülőgarnitúra gyártó Kanizsa Trend Polsteria prémium termékcsaládjának képviselője ez a modell is, így már áruházunkban is egyre több felsőkategóriás ülőgarnitúra tekinthető és rendelhető meg. A felsőkategóriás szövetekre a gyártó széleskörű, 5 éves garanciát vállal.

Számos új, 2020-ban érkezett ülőgarnitúránk még nem került fel, de hamarosan frissítjük az oldalunkat.

Minőségi magyar bútor

Válaszd a Magyarországon készülő kárpitos bútorainkat, amelyek ma már mind minőség, mind dizájn tekintetében nemzetközi mércével is teljesen megállják a helyüket! Sőt… Ezek a modellek elsősorban nyugat-európai vásárlóközönség részére készülnek, de úgy gondoljuk, hogy az igényes hazai vásárlóink otthonában is abszolút helye van ezeknek a prémiumkategóriás garnitúráknak.